Libnet.ro
UNICEF

13:30

Turkish Airlines anuleaza 400 de zboruri, din cauza ninsorilor cazute la Istanbul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turkish Airlines anuleaza 400 de zboruri, din cauza ninsorilor cazute la Istanbul

Compania aeriana turca Turkish Airlines a anulat peste 400 de zboruri intre luni si marti din cauza conditiilor meteo vitrege si a ninsorilor cazute la Istanbul, relateaza EFE. continuă pe Ziarul Bursa

Compania Turkish Airlines a anulat 95 de zboruri din cauza vantului puternic

Compania Turkish Airlines a anulat 95 de zboruri din cauza vantului puternic din zona metropolei turce Istanbul, potrivit unui anunt postat pe site-ul companiei, citat de Reuters.

Weekend prelungit pentru elevi. Cursuri suspendate din cauza ninsorilor luni, 18 ianuarie

Vremea rea inchide si scolile. Ministerul Educatiei a anuntat, duminica, suspendarea cursurilor si in judetul Calarasi, din cauza viscolului puternic.

15 localitati fara curent din cauza ninsorilor viscolite, 397 persoane au fost salvate de militari din nameti

Drumarii, alaturi de militarii de la ISU fac eforturi in continuare pentru deblocarea drumurilor din judetul Calarasi. Desi au fost deschise traficului cele 6 drumuri nationale blocate de viscol, multe drumuri judetene sunt inchise.

MAE: Atentionare de calatorie - Sute de zboruri anulate din cauza vremii, la Istanbul

Companiile turcesti care opereaza din Istanbul au anuntat anularea pentru zilele de luni si marti a sute de zboruri interne si externe, din cauza vremii nefavorabile, informeaza o alerta de calatorie a .

Atentionare de calatorie: Sute de zboruri anulate din cauza vremii, la Istanbul

Companiile turcesti care opereaza din Istanbul au anuntat anularea pentru zilele de luni si marti a sute de zboruri interne si externe, din cauza vremii nefavorabile, informeaza o alerta de calatorie a Ministerului Afacerilor Externe MAE).

MAE: avertizare de calatorie la Istanbul, din cauza vremii nefavorabile

Companiile turcesti care opereaza din Istanbul au anuntat anularea pentru zilele de luni si marti a sute de zboruri interne si externe, din cauza vremii nefavorabile, informeaza o alerta de calatorie a Ministerului Afacerilor Externe MAE), citata de Agerpres.

Mai multe trenuri, anulate din cauza ninsorii si viscolului

Mai multe trenuri care ar fi trebuit sa circule, luni, pe rute care leaga orase din judetul Constanta cu alte localitati din tara au fost anulate din cauza ninsorii si a viscolului, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Dobrogea.

CFR Calatori: 12 trenuri, anulate din cauza vremii

Mai multe trenuri au fost anulate, luni dimineata, din cauza conditiilor de vant puternic si ninsori abundente, care ingreuneaza circulatia feroviara.

Din cauza drumurilor inzapezite si a avariilor la retelele electrice, copiii din cinci comune argesene nu fac luni cursuri

Cinci din cele opt unitati de invatamant care, din cauza conditiilor meteo, au solicitat suspendarea cursurilor, pentru luni, 18 ianuarie, au primit acordul Institutiei Prefectului Arges pentru aplicarea acestei masuri.

Bursele arabe scad puternic, din cauza preturilor petrolului si a Iranului

Bursele arabe scad puternic, din cauza preturilor petrolului si a Iranului .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )