Libnet.ro
UNICEF

16:00

Turneul Campioanelor: Ivanovic - Bouchard LIVE. Halep poate merge de astazi in semifinale

Online Sport Online Sport,
Turneul Campioanelor: Ivanovic - Bouchard LIVE. Halep poate merge de astazi in semifinale

Ramanem in priza cu Turneul Campioanelor. De la ora 14:30 se joaca al doilea meci din runda a doua a Grupei Rosii, cea a Simonei Halep, cel dintre Ana Ivanovic si Eugenie Bouchard. In primul meci al zilei, Simona Halep a trecut cu 6-0 6-2 de Serena Williams. Calculele pentru Halep sunt simple: daca Ivanovic bate cu 2-0 acum, Halep poate si pierde in ultimul meci cu aceasta jucatoare, dar sa-i ia un set si merge in semifinale. Daca Ivanovic sau Bouchard bat cu 2-1, Halep este deja in semifinale, indiferent de ultimul meci. In cazul in care Ivanovic bate cu 2-0 acum, apoi cu 2-0 pe Halep, iar Serena o bate cu 2-0 pe Bouchard, toate trei vor avea setaveraj egal 4/4), iar departajarea se va face la gameaveraj, acolo unde Simona Halep va sta teoretic mai bine, daca nu va pierde cu un 6-0 6-0 cu Ivanovic. continuă pe Online Sport

Turneul Campioanelor: Ivanovic - Bouchard LIVE

Ramanem in priza cu Turneul Campioanelor. De la ora 14:30 se joaca al doilea meci din runda a doua a Grupei Rosii, cea a Simonei Halep, cel dintre Ana Ivanovic si Eugenie Bouchard. In primul meci al zilei, Simona Halep a trecut cu 6-0 6-2 de Serena Williams.

Turneul Campioanelor: Ivanovic - Bouchard LIVE 14:30

Ramanem in priza cu Turneul Campioanelor. De la ora 14:30 se joaca al doilea meci din runda a doua a Grupei Rosii, cea a Simonei Halep, cel dintre Ana Ivanovic si Eugenie Bouchard.

Turneul Campioanelor: Ivanovic o bate pe Bouchard

In Grupa Rosie, cea a Simonei Halep, Ana Ivanovic a invins-o pe Eugenie Bouchard cu 6-1 6-3. Ca urmare a acesstui rezultat, calculele de calificare pentru Simona Halep in semifinale sunt aici. In primul meci al zilei, Simona Halep a trecut cu 6-0 6-2 de Serena Williams.

Turneul Campioanelor: Kvitova - Radwanska LIVE

Petra Kvitova si Agnieszka Radwanska joaca la aceasta ora al doilea meci din Grupa Alba de la Turneul Campioanelor. Kvitova ar putea pierde locul 3 la Singapore, daca nu ajunge in semifinale, iar Simona Halep se califica in primele patru. Va reamintim ca Halep joaca miercuri de la ora 11:00 al doilea sau meci de la Turneul Campioanelor, live aici, cu Serena Williams .

Turneul Campioanelor: Radwanska ii da o mana de ajutor Simonei Halep

Agnieszka Radwanska a invins-o marti seara pe Petra Kvitova, in Grupa Alba de la Turneul Campioanelor. Kvitova ar putea pierde locul 3 la Singapore, daca nu ajunge in semifinale, iar Simona Halep se califica in primele patru. Va reamintim ca Halep joaca miercuri de la ora 11:00 al doilea sau meci de la Turneul Campioanelor, live aici, cu Serena Williams.

Lumea tenisului este in stare de soc anafilactic: Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro. Nu exageram cu nimic: lumea tenisului este in stare de soc si nu orice soc, ci soc anafilactic. Halep a jucat exemplat, a aratat un joc de inalta clasa in fata caruia Serena Williams pur si simplu s-a rupt, s-a inclinat pana la pamant si a ramas acolo intinsa, desi pe teren arata ca totusi inca merge. Urmatorul meci e vineri, cu Ana Ivanovic, ramaneti pe site pentru a afla primii ora.

Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro.

Turneul Campioanelor: Ion Tiriac stie cum o poate bate Halep pe Serena. Este in stare?

Ion Tiriac a declarat marti ca Simona Halep o poate invinge pe Serena Williams, la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Sharapova Wozniacki LIVE

Maria Sharapova are un meci extrem de dificil la debutul in Grupa Alba a Turneului Campioanelor, contra Carolinei Wozniacki.

CALCULE Turneul Campioanelor: Halep are nevoie de un singur game cu Ivanovic pentru a merge in semifinale. Serena, la mana lui Halep!

Dupa victoria fara drept de apel obtinuta, miercuri, in fata Serenei Williams, dar si succesul Anei Ivanovic in fata lui Eugenie Bouchard, pentru Simona Halep calculele calificarii in semifinale la Turneul Campioanelor s-au simplificat considerabil in Grupa Rosie. Serena Williams sta la mana romancei si are sanse de calificare chiar daca romanca pierde cu Ivanovic. INFO: Am facut in Grupa Rosie clasament si cu numarul de game-uri, pentru ca este posibil sa fie facute departajari la gameaveraj. Ultimele meciuri din Grupa Rosie, Halep - Ivanovic si Williams - Bouchard au loc vineri.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2346 seconds )