Libnet.ro
UNICEF

16:00

Turneul Campioanelor: Ivanovic - Bouchard LIVE 14:30

Online Sport Online Sport,
Turneul Campioanelor: Ivanovic - Bouchard LIVE 14:30

Ramanem in priza cu Turneul Campioanelor. De la ora 14:30 se joaca al doilea meci din runda a doua a Grupei Rosii, cea a Simonei Halep, cel dintre Ana Ivanovic si Eugenie Bouchard. continuă pe Online Sport

Turneul Campioanelor: Ivanovic - Bouchard LIVE

Ramanem in priza cu Turneul Campioanelor. De la ora 14:30 se joaca al doilea meci din runda a doua a Grupei Rosii, cea a Simonei Halep, cel dintre Ana Ivanovic si Eugenie Bouchard. In primul meci al zilei, Simona Halep a trecut cu 6-0 6-2 de Serena Williams.

Turneul Campioanelor: Ivanovic - Bouchard LIVE. Halep poate merge de astazi in semifinale

Ramanem in priza cu Turneul Campioanelor. De la ora 14:30 se joaca al doilea meci din runda a doua a Grupei Rosii, cea a Simonei Halep, cel dintre Ana Ivanovic si Eugenie Bouchard. In primul meci al zilei, Simona Halep a trecut cu 6-0 6-2 de Serena Williams. Calculele pentru Halep sunt simple: daca Ivanovic bate cu 2-0 acum, Halep poate si pierde in ultimul meci cu aceasta jucatoare, dar sa-i ia un set si merge in semifinale. Daca Ivanovic sau Bouchard bat cu 2-1, Halep este deja in semifinale, indiferent de ultimul meci. In cazul in care Ivanovic bate cu 2-0 acum, apoi cu 2-0 pe Halep, iar Serena o bate cu 2-0 pe Bouchard, toate trei vor avea setaveraj egal 4/4), iar departajarea se va face la gameaveraj, acolo unde Simona Halep va sta teoretic mai bine, daca nu va pierde cu un 6-0 6-0 cu Ivanovic.

Turneul Campioanelor: Ivanovic o bate pe Bouchard

In Grupa Rosie, cea a Simonei Halep, Ana Ivanovic a invins-o pe Eugenie Bouchard cu 6-1 6-3. Ca urmare a acesstui rezultat, calculele de calificare pentru Simona Halep in semifinale sunt aici. In primul meci al zilei, Simona Halep a trecut cu 6-0 6-2 de Serena Williams.

Turneul Campioanelor: Kvitova - Radwanska LIVE

Petra Kvitova si Agnieszka Radwanska joaca la aceasta ora al doilea meci din Grupa Alba de la Turneul Campioanelor. Kvitova ar putea pierde locul 3 la Singapore, daca nu ajunge in semifinale, iar Simona Halep se califica in primele patru. Va reamintim ca Halep joaca miercuri de la ora 11:00 al doilea sau meci de la Turneul Campioanelor, live aici, cu Serena Williams .

Turneul Campioanelor: Radwanska ii da o mana de ajutor Simonei Halep

Agnieszka Radwanska a invins-o marti seara pe Petra Kvitova, in Grupa Alba de la Turneul Campioanelor. Kvitova ar putea pierde locul 3 la Singapore, daca nu ajunge in semifinale, iar Simona Halep se califica in primele patru. Va reamintim ca Halep joaca miercuri de la ora 11:00 al doilea sau meci de la Turneul Campioanelor, live aici, cu Serena Williams.

Ultimele informatii despre Simona Halep, inaintea debutului la Turneul Campioanelor

Simona Halep isi va incepe luni drumul la Turneul Campioanelor. Constanteanca o va intalni in primul meci pe canadianca Eugiene Bouchard, nu mai devreme de ora 16.

Halep - Bouchard: 5 lucruri de tinut minte

Simona Halep a jucat luni la Turneul Campioanelor din Singapore, contra canadiencei Eugenie Bouchard. Iata ce merita tinut minte dupa acesta.

Ultimele informatii Turneul Campioanelor. Simona Halep joaca astazi, nu mai devreme de ora 16.00

Simona Halep 4 WTA) isi va incepe luni drumul la Turneul Campioanelor. Constanteanca o va intalni in primul meci pe canadianca Eugiene Bouchard 5 WTA), nu mai devreme de ora 16.

Turneul Campioanelor: Sharapova Wozniacki LIVE

Maria Sharapova are un meci extrem de dificil la debutul in Grupa Alba a Turneului Campioanelor, contra Carolinei Wozniacki.

Turneul Campioanelor: Ana Ivanovic a invins-o pe Eugenie Bouchard

Ana Ivanovic locul 7 WTA) a obtinut, miercuri, prima victorie de la Turneul Campioanelor, sportiva din Serbia invingand-o pe Eugenie Bouchard Canada - locul 5 in lume).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )