Libnet.ro
UNICEF

16:00

Turneul Campioanelor: Ana Ivanovic a invins-o pe Eugenie Bouchard

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Ana Ivanovic a invins-o pe Eugenie Bouchard

Ana Ivanovic locul 7 WTA) a obtinut, miercuri, prima victorie de la Turneul Campioanelor, sportiva din Serbia invingand-o pe Eugenie Bouchard Canada - locul 5 in lume). continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor: Ivanovici a invins-o pe Bouchard. Noi calcule pentru Halep

Jucatoarea sarba Ana Ivanovici, locul 7 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, in etapa a doua a Grupei Rosii a Turneului Campioanelor, din care face parte si Simona Halep.

Turneul Campioanelor: Serena Williams a invins-o pe Ana Ivanovic

Serena Williams locul unu mondial) a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor, sportiva din SUA impunandu-se in doua seturi, scor 6-4, 6-4, in fata Anei Ivanovic.

Simona Halep debuteaza cu victorie la Turneul Campioanelor. 6-2, 6-3 cu Bouchard

Simona Halep a debutat cu victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore. Romanca a invins-o pe Eugenie Bouchard cu scorul de 6-2, 6-3. Dupa prima zi Halep este lider in Grupa Rosie.

Turneul Campioanelor: Caroline Wozniacki a invins-o pe Maria Sharapova, dupa un meci maraton

Maria Sharapova numarul doi mondial) a debutat cu stangul la Turneul Campioanelor, sportiva din Rusia fiind invinsa, in trei seturi, de Caroline Wozniacki Danemarca, locul 9 mondial). Partida a facut parte din Grupa Alba a competitiei de la Singapore.

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard, primul meci de la Singapore din Turneul Campioanelor (azi, dupa 16:30). De la 14:30, live meciul Serenei Williams

Simona Halep incepe luni la Turneul Campioanelor din Singapore, contra jucatoarei Eugenie Bouchard, dupa ora Romaniei 16:00. De la ora 14:30, are loc in Grupa Rosie partida Serena Williams - Ana Ivanovic. Amanunte live in pagina aceasta, despre ambele intalniri.

Ana Ivanovici a invins-o pe Eugenie Bouchard, la Turneul Campioanelor

Jucatoarea sarba Ana Ivanovici, locul 7 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, in etapa a doua a Grupei Rosii a Turneului Campioanelor, din care face parte.

Simona Halep castiga categoric primul meci de la Turneul Campioanelor: 6-2, 6-3 cu Eugenie Bouchard

Debut impresionant pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor. Romanca s-a impus categoric, in doua seturi, in meciul cu Eugenie Bouchard: scor 6-2, 6-3. Partida a durit putin peste o ora, iar Halep a facut.

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard, primul meci de la Singapore din Turneul Campioanelor (luni, dupa 14:30)

Simona Halep incepe luni la Turneul Campioanelor din Singapore, contra jucatoarei Eugenie Bouchard, de la ora Romaniei 14:30. Amanunte live despre meci, in pagina aceasta.

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard, primul meci de la Singapore din Turneul Campionelor (luni, dupa 14:30)

Simona Halep incepe luni la Turneul Campioanelor din Singapore, contra jucatoarei Eugenie Bouchard, de la ora Romaniei 14:30. Amanunte live despre meci, in pagina aceasta.

Halep - Bouchard: 5 lucruri de tinut minte

Simona Halep a jucat luni la Turneul Campioanelor din Singapore, contra canadiencei Eugenie Bouchard. Iata ce merita tinut minte dupa acesta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )