Libnet.ro
UNICEF

22:30

Turneul Campioanelor: Serena Williams a invins-o pe Ana Ivanovic

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Serena Williams a invins-o pe Ana Ivanovic

Serena Williams locul unu mondial) a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor, sportiva din SUA impunandu-se in doua seturi, scor 6-4, 6-4, in fata Anei Ivanovic. continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor: Serena Williams a batut-o pe Ana Ivanovici in doua seturi: 6-4, 6-4

In primul meci din Grupa Rosie de la Finala WTA Turneul Campioanelor), Serena Williams a castigat disputa cu Ana Ivanovici, scor 6-4, 6-4.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa rosie cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic, conform tragerii la sorti de sambata, de la Singapore.

Simona Halep, in grupa rosie la Turneul Campioanelor cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici, conform tragerii la sorti de sambata, de la.

Simona Halep, in grupa rosie la Turneul Campioanelor cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici, conform tragerii la sorti de sambata, de la Singapore.

Simona Halep, in grupa rosie cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic

Simona Halep si-a aflat astazi adversarele de la Turneul Campioanelor. Halep face parte din grupa rosie unde cap de serie este Serena Williams, numarul unu mondial. Din grupa mai fac parte Eugenie Bouchard si Ana.

Halep, grupa de foc la Turneul Campioanelor

Simona Halep va avea meciuri de foc la Turneul Campioanelor. Halep n-a avut noroc la tragerile la sorti. Este in grupa Rosie cu Liderul Serena Williams, Genie Bouchard si Ana Ivanovic.

Serena Williams o invinge pe Ana Ivanovic in grupa Simonei Halep

Lidera mondiala Serena Williams a respectat calculele hartiei si a castigat, luni, partida inaugurala de la Turneul Campioanelor.

Serena Williams a castigat meciul de debut la Turneul Campioanelor, cu Ana Ivanovici

Partida care a deschis oficial Turneul Campioanelor, dintre Serena Williams si Ana Ivanovici, a fost castigat de liderul mondial cu scorul de 6-4, 6-4.

Turneul Campioanelor: Cine va castiga? (Video)

Ce spun chiar cele opt jucatoare de la Turneul Campioanelor: cine va castiga in Singapore? Simona Halep crede ca poate eu, dar. Un raspuns mai simpatic decat altul. Cele mai diplomate au fost Serena Williams si Maria Sharapova, culmea cele care au cele mai mari sanse la trofeu.

Simona Halep e pregatita pentru Serena Williams: Nu am nimic de pierdut!

Simona Halep a debutat cu un succes categoric la Turneul Campioanelor, care se desfasoara la Singapore, invingand-o cu 6-2, 6-3 pe canadianca Eugenie Bouchard.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )