Libnet.ro
UNICEF

12:00

Turneul Campioanelor: Sarapova, ajutata de arbitri, dar batuta de Wozniacki

Adevărul Adevărul,
Turneul Campioanelor: Sarapova, ajutata de arbitri, dar batuta de Wozniacki

Prima partida din Grupa Alba de la Turneul Campioanelor a avut o desfasurare dramatica: favorita numarul doi a competitiei, Maria Sarapova, a pierdut disputa cu daneza Caroline Wozniacki. continuă pe Adevărul

Turneul Campioanelor: Caroline Wozniacki a invins-o pe Maria Sharapova, dupa un meci maraton

Maria Sharapova numarul doi mondial) a debutat cu stangul la Turneul Campioanelor, sportiva din Rusia fiind invinsa, in trei seturi, de Caroline Wozniacki Danemarca, locul 9 mondial). Partida a facut parte din Grupa Alba a competitiei de la Singapore.

Turneul Campioanelor: Radwanska ii da o mana de ajutor Simonei Halep

Agnieszka Radwanska a invins-o marti seara pe Petra Kvitova, in Grupa Alba de la Turneul Campioanelor. Kvitova ar putea pierde locul 3 la Singapore, daca nu ajunge in semifinale, iar Simona Halep se califica in primele patru. Va reamintim ca Halep joaca miercuri de la ora 11:00 al doilea sau meci de la Turneul Campioanelor, live aici, cu Serena Williams.

Turneul Campioanelor: Kvitova - Radwanska LIVE

Petra Kvitova si Agnieszka Radwanska joaca la aceasta ora al doilea meci din Grupa Alba de la Turneul Campioanelor. Kvitova ar putea pierde locul 3 la Singapore, daca nu ajunge in semifinale, iar Simona Halep se califica in primele patru. Va reamintim ca Halep joaca miercuri de la ora 11:00 al doilea sau meci de la Turneul Campioanelor, live aici, cu Serena Williams .

Turneul Campioanelor: Ion Tiriac stie cum o poate bate Halep pe Serena. Este in stare?

Ion Tiriac a declarat marti ca Simona Halep o poate invinge pe Serena Williams, la Turneul Campioanelor.

LIVE Turneul Campioanelor: Simona Halep - Serena Williams (miercuri, ora 11:00)

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams miercuri de la ora 11:00 a Romaniei, au anuntat marti dimineata organizatorii de la Turneul Campioanelor din Singapore.

Clasament Turneul Campioanelor Singapore: Halep, lider in Grupa Rosie

Simona Halep a debutat, luni, la Turneul Campioanelor de la Singapore, acolo unde evolueaza cele mai bune 8 jucatoare ale lumii. Urmareste aici zilnic clasamentul actualizat si rezultatele din cele doua grupe ale Turneului Campioanelor.

Simona Halep, inainte de Turneul Campioanelor: Am putine emotii, dar nu am nimic de pierdut/ Sper sa imi refac increderea la 100%

Simona Halep a declarat pentru site-ul oficial WTA, inainte de Turneul Campioanelor din Singapore, ca are putine emotii insa nu are nimic de pierdut si isi aminteste ca anul trecut, la turneul de final de sezon de la Sofia pe care l-a castigat, le-a spus parintilor ca isi doreste ca in 2014 sa joace turneul mare.

Victorie categorica pentru Simona Halep, la debutul in Turneul Campioanelor

Debut in forta pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore, care s-a impus in fata canadiencei Eugenie Bouchard scor 6 - 2, 6 - 3. La prima sa participare la turneul ce reuneste elita mondiala,.

Turneul Campioanelor: Serena Williams a batut-o pe Ana Ivanovici in doua seturi: 6-4, 6-4

In primul meci din Grupa Rosie de la Finala WTA Turneul Campioanelor), Serena Williams a castigat disputa cu Ana Ivanovici, scor 6-4, 6-4.

Ultimele informatii despre Simona Halep, inaintea debutului la Turneul Campioanelor

Simona Halep isi va incepe luni drumul la Turneul Campioanelor. Constanteanca o va intalni in primul meci pe canadianca Eugiene Bouchard, nu mai devreme de ora 16.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )