Libnet.ro
UNICEF

13:30

Turneul Campioanelor: Serena Williams, a treia victorie in grupa rosie si este in semifinale

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Serena Williams, a treia victorie in grupa rosie si este in semifinale

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul 1 mondial, s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor, de la Istanbul, ea obtinand trei victorii in tot atatea meciuri, in grupa rosie a competitiei, potrivit Mediafax. Williams a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 6 WTA. continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor: Serena Williams, calificata in semifinale

Serena Williams, numarul 1 mondial si detinatoarea titlului, s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, in cel de-al doilea sau meci din cadrul Grupei Rosii a competitiei care se desfasoara la Istanbul, transmite Agerpres.

Serena Williams este prima semifinalista de la Turneul Campioanelor

Serena Williams este prima jucatoare calificata in semifinalele Turneului Campioanelor, care se desfasoara in Turcia, la Istanbul. Liderul mondial si-a asigurat primul loc in Grupa Rosie, dupa ce a obtinut a.

Serena Williams s-a calificat in semifinale, la Turneul Campioanelor

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul 1 mondial, s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor, de la Istanbul, ea obtinand trei victorii in tot atatea meciuri, in grupa rosie a competitiei.

Incepe Turneul Campioanelor de la Istanbul. Programul zilei inaugurale

Cele mai valoroase opt jucatoare din lume debuteaza, marti, la editia din acest an a Turneului Campioanelor, turneul de final in circuitul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )