Libnet.ro
UNICEF

23:45

Turneul de la Madrid: Eugenie Bouchard, eliminata in primul tur

România Liberă România Liberă,
Turneul de la Madrid: Eugenie Bouchard, eliminata in primul tur

Jucatoarea canadiana de tenis Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 6 si locul 6 WTA, a ratat, duminica, calificarea in turul doi al turneului de categorie Premier de la Madrid, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Andreea Mitu, eliminata in primul tur la Madrid

Jucatoarea de tenis Cristina-Andreea Mitu, venita din calificari si locul 100 WTA, a ratat, duminica, accederea in turul doi al turneului de categorie Premier de la Madrid, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax.

Madrid Open: Simona Halep, eliminata in primul tur de sportiva franceza Alize Cornet

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a fost invinsa, duminica, de sportiva franceza Alize Cornet, locul 21 WTA, cu scorul de 7-6 6), 6-3, in prima mansa a turneului de categorie Premier din capitala.

Simona Halep, eliminata in primul tur al Madrid Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, finalista la editia precedenta a Madrid Open, a fost invinsa, duminica, de sportiva franceza Alize Cornet, locul 28 WTA, cu scorul de 7-6 6), 6-3, in prima mansa a turneului de categorie Premier din.

Madrid 2015. Simona Halep a fost eliminata de Alize Cornet, in primul tur. Locul 2, in pericol

Madrid 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, duminica, pe Alize Cornet, 25 WTA, in primul tur al turneului de la Madrid, de categorie Premier Mandatory.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Madrid

Simona Halep, locul 2 WTA, finalista la editia precedenta a Madrid Open, a fost invinsa, duminica, de sportiva franceza Alize Cornet, locul 28 WTA, cu scorul de 7-6 6), 6-3, in prima mansa a turneului de.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Madrid

Cea mai mare surpriza a turneului Mutua Madrid a avut-o eroina negativa pe reprezentanta noastra Simona Halep.

Jucatoarea Alexandra Dulgheru a abandonat in primul tur la Madrid

Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA si beneficiara a unui wild card, a abandonat, sambata, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, in setul trei, dupa o ora si 57 de minute de.

Andreea Mitu paraseste turneul de la Madrid in primul tur. Ramanem doar cu Irina Begu in competitie

Andreea Mitu paraseste turneul de la Madrid in primul tur. Ramanem doar cu Irina Begu in competitie .

VIDEO Halep - Cornet 6-7, 3-6 in primul tur la Madrid. Simona, invinsa de jocul solid al frantuzoaicei si de propriile greseli nefortate. Cornet o conduce acum cu 3-1 in meciurile directe

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut cu 6-7, 3-6 impotriva sportivei franceze Alize Cornet, numarul 28 mondial, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 4. 405 euro, informeaza wtatennis. com.

Alexandra Dulgheru a abandonat in primul tur la Madrid

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA si beneficiara a unui wild card, a abandonat, sambata, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )