Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turnul Eiffel, evacuat din cauza unui telefon de amenintare.

România Liberă România Liberă,
Turnul Eiffel, evacuat din cauza unui telefon de amenintare.

Turnul Eiffel a fost evacuat duminica dupa-amiaza, iar accesul in zona a fost interzis de catre fortele de ordine din Paris, transmite Mediafax. O sursa din cadrul politiei pariziene a vorbit despre un apel rauvoitor. Acesta nu este primul caz in care Turnul Eiffel a fost evacuat. In acest an, celebrul monument din Paris a fost evacuat din acest motiv pe 30 martie si 9 august. Pe 18 iunie, monumentul a fost inchis timp de doua ore, dupa ce un barbat s-a catarat pe armaturile de fier, pana . continuă pe România Liberă

Turnul Eiffel, evacuat in urma unui telefon de amenintare

Turnul Eiffel a fost evacuat duminica dupa-amiaza, iar accesul in zona a fost interzis de catre fortele de ordine, transmite AFP. O sursa din cadrul politiei a spus ca actiunea vine ca urmare a unui.

Turnul Eiffel, evacuat dupa o amenintare cu bomba

Turnul Eiffel, monumentul parizian cel mai frecventat de catre turisti, a fost evacuat duminica dupa-amiaza, iar accesul in zona a fost interzis de catre fortele de ordine, a constatat un jurnalist AFP.

Turnul Eiffel, EVACUAT DE URGENTA

Turnul Eiffel, monumentul parizian cel mai frecventat de catre turisti, a fost evacuat duminica dupa-amiaza, iar accesul in zona a fost interzis de catre fortele de ordine, scrie AFP, conform.

Daniel Cioaba vrea sa-l actioneze in judecata pe Patriarhul Daniel din cauza unui pamflet

Daniel Cioaba vrea sa-l dea in judecata pe Patriarhul Daniel pentru calomnie. Regele tiganilor a luat in serios un pamflet aparut intr-un cotidian umoristic, preluat ulterior de mai multe site-uri de stiri,.

Daniel Cioaba vrea sa-l actioneze in judecata pe Patriarhul Daniel din cauza unui pamflet (VIDEO)

Daniel Cioaba vrea sa-l dea in judecata pe Patriarhul Daniel pentru calomnie. Regele tiganilor a luat in serios un pamflet aparut intr-un cotidian umoristic, preluat ulterior de mai multe site-uri de stiri, in.

FOTO Extravagantele romilor bogati: au pus Turnul Eiffel si Statuia Libertatii pe acoperisul palatelor cu turnulete

Turnul Eiffel si Statuia Libertatii nu lipsesc de pe acoperisurile palatelor romilor bogati din zona Hunedoarei. Doua familii care locuiesc in Hateg, pe aceeasi strada, si-au montat pe acoperisurile vilelor lor replici ale celor doua monumente simbol pentru Paris si New York.

Studiu: O iarna grea poate provoca o criza energetica in Europa din cauza dependentei de energiile regenerabile, cu productie intermitenta

O iarna grea ar putea provoca o criza energetica in Europa, din cauza dependentei prea mari de sursele regenerabile si a inchiderii centralelor care utilizeaza gaze naturale, potrivit unui raport al companiei de consultanta Cap Gemini.

John Kerry amana vizita in Filipine din cauza taifunului.

Secretarul de Stat american, John Kerry, a decis amanarea vizitei programate in Filipine din cauza taifunului care ameninta arhipelagul, relateaza AFP. Din cauza taifunului, am decis amanarea vizitei in Filipine, a declarat John Kerry intr-o conferinta de presa organizata in Brunei, transmite Mediafax. Presedintele SUA, Barack Obama, si-a anulat vizitele in Filipine si Malaysia, unde urma sa participe la summiturile APEC si ASEAN, din cauza crizei bugetare. Sunt dezolat ca nu pot merge .

Vali Barbulescu, despre relatia cu Jojo: Am parasit-o din cauza deselor ei crize de gelozie

Vali Barbulescu a dezvaluit detalii surprinzatoare despre relatia pe care a avut-o cu Jojo in urma cu 10 ani. Acesta spune ca s-au despartit din cauza geloziei exagerate a actritei, care ii facea scene chiar.

Ofertele pentru tronsonul de autostrada Sebes-Turda, amanate din cauza CNADNR.

Termenul de depunere a ofertelor pentru constructia tronsonului de autostrada Sebes-Turda a fost prelungit pana la 28 octombrie, din cauza managementului defectuos din cadrul unor compartimente ale companiei, a anuntat vineri administratorul retelei rutiere. Directorul general al companiei, Narcis Neaga, a decis infiintarea unei comisii de disciplina care sa verifice motivele prelungirii termenului si activitatea persoanelor considerate responsabile - Emil Rusoiu, fost Director al Directiei .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )