Libnet.ro
UNICEF

00:08

Turnul Eiffel, evacuat in urma unui telefon de amenintare

B1 B1,
Turnul Eiffel, evacuat in urma unui telefon de amenintare

Turnul Eiffel a fost evacuat duminica dupa-amiaza, iar accesul in zona a fost interzis de catre fortele de ordine, transmite AFP. O sursa din cadrul politiei a spus ca actiunea vine ca urmare a unui. continuă pe B1

Turnul Eiffel, evacuat din cauza unui telefon de amenintare.

Turnul Eiffel a fost evacuat duminica dupa-amiaza, iar accesul in zona a fost interzis de catre fortele de ordine din Paris, transmite Mediafax. O sursa din cadrul politiei pariziene a vorbit despre un apel rauvoitor. Acesta nu este primul caz in care Turnul Eiffel a fost evacuat. In acest an, celebrul monument din Paris a fost evacuat din acest motiv pe 30 martie si 9 august. Pe 18 iunie, monumentul a fost inchis timp de doua ore, dupa ce un barbat s-a catarat pe armaturile de fier, pana .

Turnul Eiffel, evacuat dupa o amenintare cu bomba

Turnul Eiffel, monumentul parizian cel mai frecventat de catre turisti, a fost evacuat duminica dupa-amiaza, iar accesul in zona a fost interzis de catre fortele de ordine, a constatat un jurnalist AFP.

Turnul Eiffel, EVACUAT DE URGENTA

Turnul Eiffel, monumentul parizian cel mai frecventat de catre turisti, a fost evacuat duminica dupa-amiaza, iar accesul in zona a fost interzis de catre fortele de ordine, scrie AFP, conform.

FOTO Extravagantele romilor bogati: au pus Turnul Eiffel si Statuia Libertatii pe acoperisul palatelor cu turnulete

Turnul Eiffel si Statuia Libertatii nu lipsesc de pe acoperisurile palatelor romilor bogati din zona Hunedoarei. Doua familii care locuiesc in Hateg, pe aceeasi strada, si-au montat pe acoperisurile vilelor lor replici ale celor doua monumente simbol pentru Paris si New York.

Cluj-Napoca a fost declarat cel mai primitor oras din Europa, in urma unui studiu al Comisiei Europene

Cluj-Napoca a fost declarat cel mai primitor oras din Europa. Si asta in urma unui studiu realizat de Comisia Europeana, care arata ca strainii se simt cel mai bine in orasul de sub Feleac. Urbea romaneasca.

Milioane. Cate numere de telefon au fost portate din 2008 pana in prezent

Peste 1,1 milioane de numere de telefon au fost portate din octombrie 2008 pana la 1 octombrie, cele mai multe, 759. 273, fiind pe segmentul telefoniei mobile, potrivit datelor anuntate de autoritatea de reglementare in telecom, ANCOM.

FOTO VIDEO Au scapat, ca prin minune, cu viata in urma unui accident: Cuvioasa Parascheva a facut o minune

O familie din Galati a vazut moartea cu ochii, dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier petrecut in aceasta dimineata la iesirea din municipiul Vaslui. Cei patru galateni se intorceau acasa, dupa ce au fost in pelerinaj la Moastele Sfintei Parascheva.

FOTO VIDEO Au scapat cu viata, ca prin minune, in urma unui accident: Cuvioasa Parascheva a facut o minune

O familie din Galati a vazut moartea cu ochii, dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier petrecut in aceasta dimineata la iesirea din municipiul Vaslui. Cei patru galateni se intorceau acasa, dupa ce au fost in pelerinaj la Moastele Sfintei Parascheva.

Zece persoane au murit in urma unui incendiu la un spital din Japonia

Zece oameni au murit, iar alti 8 au fost raniti intr-un incendiu la un spital din prefectura japoneza Fukuoka. Printre victime se afla si doi angajati ai unitatii medicale. Un pompier intervievat de televiziune.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )