Libnet.ro
UNICEF

11:00

TVA 9% la agro-alimentare, impact de 18,25 mld. lei la buget pana in 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TVA 9% la agro-alimentare, impact de 18,25 mld. lei la buget pana in 2018

Guvernul estimeaza ca reducerea TVA la 9% pentru produse agro-alimentare, bauturi nealcoolice, sectorul de restaurante si catering va avea un impact asupra bugetului de 18,25 miliarde lei cumulat pana in 2018, acoperit prin veniturile suplimentare. continuă pe Wall-Street Ro

Familia Ionescu si TVA-ul redus la 9% la produsele agro-alimentare

Reducerea la 9% a TVA la produsele agro-alimentare e o initiativa ok, fara discutie. Ceea ce vreau sa spun in textul de mai jos este ca nu ar trebui sa avem mari mirari in cazul in care preturile la raft nu vor cobori in aceiasi pasi cu care coboara TVA. Si iata de ce, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro. Mai intai, cateva consideratii teoretice.

Victor Ponta: Putem reduce TVA. Datele pe trimestrul I indica venituri in plus de 3 - 3,5 mld. lei

Veniturile peste asteptari colectate la bugetul de stat in primul trimestru din acest an, estimate la 3 - 3,5 mld. lei in plus fata de programul de incasari, vor permite Guvernului sa reduca TVA inca din acest an, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Incasarile la buget in primul trimestru au fost cu 3 - 3,5 mld lei mai mari fata de nivelul programat

Veniturile la bugetul de stat au fost cu trei - trei miliarde si jumatate lei mai mari fata de nivelul programat in primul trimestru al acestui an, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a precizat ca acest rezultat permite reducerea TVA inainte de 1 ianuarie 2016.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )