Libnet.ro
UNICEF

01:05

TVR anunta ca a incheiat pe plus primul semestru financiar

Antena3 Antena3,
TVR anunta ca a incheiat pe plus primul semestru financiar

TVR a anuntat, vineri, ca a incheiat pe plus primul semestru financiar, precizand ca acest rezultat este consecinta eforturilor administratiei de diminuare a cheltuielilor institutiei. Televiziu. continuă pe Antena3

TVR sustine ca a incheiat PE PLUS primul semestru financiar

Reprezentantii TVR au anuntat, vineri, ca Televiziunea Publica ca a incheiat pe plus primul semestru financiar, precizand ca acest rezultat este consecinta eforturilor administratiei de diminuare a cheltuielilor institutiei.

TVR a incheiat pe plus primul semestru financiar

Televiziunea Romana a inregistrat economii importante in prima parte a acestui an si a reusit reducerea cheltuielilor totale cu 6,41%, fata de bugetul aprobat la inceputul anului, informeaza un comunicat de presa.

TVR, aflata intr-o situatie financiara grava, declara ca a terminat pe plus primul semestru

TVR a incheiat pe plus primul semestru financiar si pune rezultatul pozitiv pe seama reducerii cheltuielilor, potrivit unui comunicat de presa, care citeaza o analiza a Directiei Economice din institutie. Televiziunea publica, aflata intr-o grava situatie financiara, spune ca a inregistrat economii importante in prima parte a anului si a redus cheltuielile totale cu 6,41% fata de bugetul aprobat.

TVR a ajuns pe profit in primul semestru dupa ce si-a redus cheltuielile cu 17 mil. lei

Televiziunea Romana si-a redus cheltuielile cu 17 milioane de lei 6,4%) in primul semestru al anului, fata de bugetul aprobat la inceputul anului, iar compania a incheiat pe profit, conform unui comunicat de presa al institutiei.

Cresterea cu 3,7% a PIB-ului in primul semestru a fost sustinuta de comert, industrie si comunicatii

Cresterea PIB in primul semestru a fost sustinuta de aproape toate ramurile economiei, comertul, informatiile si comunicatiile, respectiv industria avand printre cele mai mari contributii, a anuntat azi INS, care a mentinut estimarea privind un avans al economiei de 3,7% ca serie bruta.

Profitul net al companiei Gazprom a crescut cu 50% in primul semestru

Grupul rus Gazprom a raportat ieri o crestere de 50% a profitului net in primul semestru pana la 675,9 miliarde ruble 9,4 miliarde de euro), datorita deprecierii rublei in raport cu principalele valute, transmite Reuters.

INS: La cresterea PIB in primul semestru au contribuit aproape toate ramurile economiei

Institutul National de Statistica INS) a anuntat vineri ca la cresterea PIB, in semestrul I 2015 fata de semestrul I 2014, au contribuit aproape toate ramurile economiei. Fata de acelasi trimestru din anul 20.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )