Libnet.ro
UNICEF

01:05

TVR sustine ca a incheiat PE PLUS primul semestru financiar

România Liberă România Liberă,
TVR sustine ca a incheiat PE PLUS primul semestru financiar

Reprezentantii TVR au anuntat, vineri, ca Televiziunea Publica ca a incheiat pe plus primul semestru financiar, precizand ca acest rezultat este consecinta eforturilor administratiei de diminuare a cheltuielilor institutiei. continuă pe România Liberă

TVR anunta ca a incheiat pe plus primul semestru financiar

TVR a anuntat, vineri, ca a incheiat pe plus primul semestru financiar, precizand ca acest rezultat este consecinta eforturilor administratiei de diminuare a cheltuielilor institutiei. Televiziu.

TVR a incheiat pe plus primul semestru financiar

Televiziunea Romana a inregistrat economii importante in prima parte a acestui an si a reusit reducerea cheltuielilor totale cu 6,41%, fata de bugetul aprobat la inceputul anului, informeaza un comunicat de presa.

TVR, aflata intr-o situatie financiara grava, declara ca a terminat pe plus primul semestru

TVR a incheiat pe plus primul semestru financiar si pune rezultatul pozitiv pe seama reducerii cheltuielilor, potrivit unui comunicat de presa, care citeaza o analiza a Directiei Economice din institutie. Televiziunea publica, aflata intr-o grava situatie financiara, spune ca a inregistrat economii importante in prima parte a anului si a redus cheltuielile totale cu 6,41% fata de bugetul aprobat.

TVR a ajuns pe profit in primul semestru dupa ce si-a redus cheltuielile cu 17 mil. lei

Televiziunea Romana si-a redus cheltuielile cu 17 milioane de lei 6,4%) in primul semestru al anului, fata de bugetul aprobat la inceputul anului, iar compania a incheiat pe profit, conform unui comunicat de presa al institutiei.

Cresterea cu 3,7% a PIB-ului in primul semestru a fost sustinuta de comert, industrie si comunicatii

Cresterea PIB in primul semestru a fost sustinuta de aproape toate ramurile economiei, comertul, informatiile si comunicatiile, respectiv industria avand printre cele mai mari contributii, a anuntat azi INS, care a mentinut estimarea privind un avans al economiei de 3,7% ca serie bruta.

Profitul net al companiei Gazprom a crescut cu 50% in primul semestru

Grupul rus Gazprom a raportat ieri o crestere de 50% a profitului net in primul semestru pana la 675,9 miliarde ruble 9,4 miliarde de euro), datorita deprecierii rublei in raport cu principalele valute, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )