Libnet.ro
UNICEF

00:07

TVR, apel catre Guvern: 500.000 de romani nu vor mai putea vedea programele televiziunii

România Liberă România Liberă,
TVR, apel catre Guvern: 500.000 de romani nu vor mai putea vedea programele televiziunii

TVR solicita Guvernului sa permita prelungirea transmisiei analogice, in paralel cu cea digitala, pana la 31 decembrie 2016, pentru ca toti platitorii taxei TV sa poata viziona in continuare programele Televiziunii Romane. continuă pe România Liberă

TVR, apel catre Guvern: 500.000 de romani nu vor mai avea putea vedea programele televiziunii

TVR solicita Guvernului sa permita prelungirea transmisiei analogice, in paralel cu cea digitala, pana la 31 decembrie 2016, pentru ca toti platitorii taxei TV sa poata viziona in continuare programele Televiziunii Romane.

EXCLUSIV Apel catre Ministerul Educatiei: nu finantati universitatile pe baza lucrarilor plagiate

Asociatia profesorilor universitari din Cluj-Napoca ce a realizat platforma Indexul Operelor Plagiate in Romania lanseaza un apel catre Ministerul Educatiei sa nu finanteze universitatile luand in calcul la cercetarile realizate si lucrarile plagiate. Organizatia GRAUR atrage atentia ca Ministerul Educatiei trebuie sa scoata din evaluarea universitatilor, pe baza careia se face finantarea universitatilor, lucrarile plagiate. Totodata, asociatia cere ca nici un autor sau coautor al unei opere plagiate sau cu suspiciuni rezonabile de plagiat sa nu fie admis ca director de proiecte cu finantare publica. Citeste in articol apelul integral al Asociatiei Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara, care a lansat la finalul anului trecut campania Scoala fara plagiat, viitor fara coruptie.

Salariile unor directori si administratori de companii de stat nu vor mai putea fi limitate

Guvernul a aprobat un proiect de Ordonanta privind unele masuri fiscale, una dintre prevederi facand referire la remuneratiile membrilor consiliilor de administratie, consiliilor de supraveghere si directorilor de la companiile de stat. Potrivit prevederii, remuneratiile celor care au fost numiti manageri privati, inainte de intrarea in vigoarea a OUG 51/2013 privind limitarea veniturilor acestora, raman la nivelul stabilit initial prin contractele de mandat. Practic, unii dintre manageri nu vor fi nevoiti sa se supuna acestor limitari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )