Libnet.ro
UNICEF

19:00

Twitter a raportat pierderi de trei ori mai mari in trimestrul al treilea. Compania se va lista in noiembrie pe NASDAQ

Hotnews Hotnews,
 Twitter a raportat pierderi de trei ori mai mari in trimestrul al treilea. Compania se va lista in noiembrie pe NASDAQ

Reteaua de socializare Twitter a anuntat ca a ales sa se listeze pe NASDAQ, cel mai probabil de la jumatatea lui noiembrie, in timp ce discutiile cu potentialii investitori incep la 28 octombrie. Totusi, pierderile s-au triplat in trimestrul trecut, insa partea buna este ca cifar de afaceri a crescut cu peste 100% pe fondul cheltuielilor cu marketingul si cu investitiile. continuă pe Hotnews

Dacia, lider european la crestere in primele noua luni. Vanzari mai mari cu 40% in septembrie.

Dacia este lider european la crestere in primele noua luni ale anului, vanzarile sale fiind cu 20% mai mari decat perioada similara a lui 2012. Numai in luna septembrie vanzarile au crescut cu 41%, cea mai mare crestere din europa, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), citata de Mediafax. Piata auto din UE a scazut cu 3,9% la noua luni, la 9 milioane de unitati, iar in septembrie a urcat cu 5,4%, la 1,16 milioane de unitati, arata date publicate miercuri de .

FOTO B.U.G. Mafia a pus strada pe CD. Cele mai mari 10 hituri din cariera de 20 de ani a trupei

Pe 12 octombrie, B. Mafia, una dintre cele mai reprezentative trupe din muzica romaneasca postdecembrista, a aniversat 20 de ani de la infiintare. De Pantelimonul petrece la in anii ce-au trecut, va prezentam cele mai mari hituri lansate de B. Mafia de-a lungul carierei.

Senatul a decis: copiii romani continua sa ia o alocatie de 35 de ori mai mica decat a celor din UE

Propunerea legislativa care prevede majorarea de la 42 la 200 de lei a alocatiei pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani a fost respinsa de Senat, dupa mai multe schimburi de replici intre putere si opozitie. Proiectul, care are caracter.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )