Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ucraina: Cel putin 19 persoane au fost ucise in estul tarii, unde procesul de pace este in pericol

Hotnews Hotnews,
 Ucraina: Cel putin 19 persoane au fost ucise in estul tarii, unde procesul de pace este in pericol

Esecul negocierilor de pace dintre Kiev si separatistii pro-rusi de la Minsk genereaza temeri privind intensificarea luptelor in estul Ucrainei, unde cel putin 19 persoane au murit in ultimele 24 de ore, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Confruntarile continua in estul Ucrainei: 12 persoane au fost ucise in ultimele 24 de ore

Lupte din ce in ce mai violente in estul Ucrainei. Douasprezece persoane au fost ucise in ultimele 24 de ore in luptele dintre armata ucraineana si rebeli separatisti prorusi. Potrivit autoritatilor locale,.

Pakistan: 60de persoane au fost ucise intr-un atentat la o moschee siita

Cel putin 60 de persoane au fost ucise, vineri, intr-un atentat la o moschee siita din pakistan, relateaza Straits Times. Aproximativ 400 de persoane se aflau in moentul atactului in imambargah nume dat in.

VIDEO Cel putin 100.000 de persoane la mitingul organizat la Madrid de Podemos, aliat al Syriza

Cel putin 100. 000 de persoane s-au adunat sambata in centrul Madridului pentru un miting organizat de partidul antiliberal Podemos, cerand sa se puna capat masurilor de austeritate in Spania, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres.

Cel putin 40 de morti intr-un atentat comis impotriva unei moschei din Pakistan

Un atentat impotriva unei moschei a minoritatii musulmane siite a provocat cel putin 40 de morti, vineri, in sudul Pakistanului, au anuntat autoritatile, relateaza AFP. Un bilant precedent anunta cel putin 20 de morti in acest atac comis in timpul rugaciunii traditionale de vineri din Shikarpur, oras izolat din provincia meridionala Sind.

Pakistan: cel putin 40 de morti intr-un atentat la o moscheie siita

Cel putin 40 de oameni au murit, vineri, in sudul Pakistanului, ca urmare a unui atentat impotriva unei moschei a minoritatii musulmane siite, relateaza AFP, citat de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )