Libnet.ro
UNICEF

22:00

Pakistan: 60de persoane au fost ucise intr-un atentat la o moschee siita

B1 B1,
Pakistan: 60de persoane au fost ucise intr-un atentat la o moschee siita

Cel putin 60 de persoane au fost ucise, vineri, intr-un atentat la o moschee siita din pakistan, relateaza Straits Times. Aproximativ 400 de persoane se aflau in moentul atactului in imambargah nume dat in. continuă pe B1

Dambovita: 17 persoane au fost retinute intr-un dosar vizand furturi de animale si material lemnos

Un numar de 17 persoane au fost retinute, luni seara, si urmeaza sa fie prezentate instantei cu propunere de arestare preventiva intr-un dosar in care politistii din Dambovita instrumenteaza mai multe furturi de animale si material lemnos cu un prejudiciu estimat la 100. 000 lei.

Confruntarile continua in estul Ucrainei: 12 persoane au fost ucise in ultimele 24 de ore

Lupte din ce in ce mai violente in estul Ucrainei. Douasprezece persoane au fost ucise in ultimele 24 de ore in luptele dintre armata ucraineana si rebeli separatisti prorusi. Potrivit autoritatilor locale,.

Pakistan: cel putin 40 de morti intr-un atentat la o moscheie siita

Cel putin 40 de oameni au murit, vineri, in sudul Pakistanului, ca urmare a unui atentat impotriva unei moschei a minoritatii musulmane siite, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Cel putin 40 de morti intr-un atentat comis impotriva unei moschei din Pakistan

Un atentat impotriva unei moschei a minoritatii musulmane siite a provocat cel putin 40 de morti, vineri, in sudul Pakistanului, au anuntat autoritatile, relateaza AFP. Un bilant precedent anunta cel putin 20 de morti in acest atac comis in timpul rugaciunii traditionale de vineri din Shikarpur, oras izolat din provincia meridionala Sind.

Atacul asupra redactiei Charlie Hebdo a fost inclus intr-un raport al activitatilor Al-Qaida in Peninsula Araba

Atacul asupra redactiei saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo este consemnat intr-un raport trimestrial al activitatilor Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA), a anuntat centrul american de supraveghere a.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )