Libnet.ro
UNICEF

00:07

Atacul asupra redactiei Charlie Hebdo a fost inclus intr-un raport al activitatilor Al-Qaida in Peninsula Araba

B1 B1,
Atacul asupra redactiei Charlie Hebdo a fost inclus intr-un raport al activitatilor Al-Qaida in Peninsula Araba

Atacul asupra redactiei saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo este consemnat intr-un raport trimestrial al activitatilor Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA), a anuntat centrul american de supraveghere a. continuă pe B1

Statul Islamic cere noi atacuri in Europa, dupa atentatul impotriva Charlie Hebdo: Nu ati vazut inca nimic

Grupul extremist Statul Islamic SI) a cerut luni efectuarea de noi atacuri impotriva tarilor occidentale, salutand atentatele efectuate de jihadisti, in special cel din Franta impotriva redactiei Charlie Hebdo, scrie AFP.

Charlie Hebdo, in raportul teroristilor Al-Qaeda

Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA) a publicat un raport trimestrial al activitatilor sale, in care a revendicat atacurile asupra revistei Charlie Hebdo, a anuntat marti centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste, SITE, relateaza AFP, conform Mediafax.

Mii de persoane au manifestat din nou in Pakistan impotriva caricaturilor Charlie Hebdo

Mii de persoane au manifestat din nou duminica in Pakistan pentru a denunta publicarea caricaturilor cu Mahomed de catre revista franceza de satira Charlie Hebdo. Protestul are loc la doua zile dupa.

Decizie NEASTEPTATA a revistei Charlie Hebdo

Decizie neasteptata a jurnalistilor de la revista satirica Charlie Hebdo. Acestia renunta la caricaturile cu profetul Mahomed, astfel ca urmatorul numar al saptamanalului nu va contine nicio imagine a.

Mii de persoane au manifestat din nou in Pakistan impotriva Charlie Hebdo

Mii de persoane au manifestat din nou duminica in Pakistan pentru a denunta publicarea caricaturilor cu Mahomed de catre revista franceza de satira Charlie Hebdo, la doua zile dupa manifestatii similare in.

Fostul lider al Frontului National francez, Jean-Marie Le Pen, a fost ranit intr-un incendiu puternic

Jean-Marie Le Pen foto), fostul presedinte al partidului francez Frontul National, a fost ranit intr-un incendiu izbucnit la locuinta sa din Rueil-Malmaison, transmite presa din Hexagon. Strarea de sanatate a vete.

Accident cu 10 raniti usor. Un microbuz a fost proiectat intr-un stalp

Un microbuz cu 18 persoane la bord a fost proiectat intr-un stalp, la intersectia strazilor Mihai Viteazu cu Nicolae Iorga, in dimineata zilei de luni, 26 ianuarie.

Gruparea terorista Statul Islamic ameninta cu noi atacuri in Europa, dupa tragedia de la Charlie Hebdo: Nu ati vazut nimic inca

Gruparea jihadista Statul Islamic cere noi atacuri impotriva tarilor occidentale, salutand tragedia provocata de jihadisti la redactia saptamanalului Charlie Hebdom, scrie AFP potrivit Hotnews. Cerem musulmani.

Rusia va primi noi sanctiuni din partea UE, dupa atacul asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol

Atacul separatistilor pro-rusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol aduce noi sanctiuni Rusiei. Liderii celor 28 de state membre UE au anuntat marti ca iau in calcul impunerea de noi.

VIDEO Ludovic Orban a fost implicat intr-un accident rutier

Deputatul PNL Ludovic Orban a fost implicat, sambata dupa-amiaza, intr-un accident rutier, la iesirea din localitatea ieseana Sarca, dupa ce masina pe care acesta o conducea s-a rastunat pe marginea soselei, intr-o curba, transmite Mediafax. In urma accidentului, liberalul nu a fost ranit, insa masina a suferit avarii minore.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )