Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul lider al Frontului National francez, Jean-Marie Le Pen, a fost ranit intr-un incendiu puternic

Antena3 Antena3,
Fostul lider al Frontului National francez, Jean-Marie Le Pen, a fost ranit intr-un incendiu puternic

Jean-Marie Le Pen foto), fostul presedinte al partidului francez Frontul National, a fost ranit intr-un incendiu izbucnit la locuinta sa din Rueil-Malmaison, transmite presa din Hexagon. Strarea de sanatate a vete. continuă pe Antena3

Jean-Marie Le Pen, ranit usor intr-un incendiu izbucnit la casa de langa Paris a fondatorului Frontului National

Fondatorul partidului francez de extrema dreapta Jean-Marie Le Pen a fost ranit usor in timp ce incerca sa scape dintr-un incendiu care a izbucnit accidental, luni, la domiciliul sau, in apropiere de Paris, potrivit anturajului acestuia, relateaza AFP.

Incendiu la locuinta familiei Le Pen. Jean Marie a fost ranit la fata

Liderul Frontului National, Jean Marie Le Pen, si sotia acestuia au trecut prin clipe dificile, luni, cand locuinta le-a fost afectata de un incendiu. Jean Marie Le Pen, in varsta de 86 de ani, a fost ranit.

Liderul Frontului National, Marine Le Pen, despre alegerile din Grecia: O palma democratica monstruoasa data Uniunii Europene

Presedintele partidului extremist Frontul National, Marine Le Pen, a declarat luni, ca se bucura de palma democratica monstruoasa pe care poporul grec a dat-o Uniunii Europeane. Marine Le Pen vede victoria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )