Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ucraina si Olanda au semnat un memorandum pentru anchetarea catastrofei aviatice de langa Donetk

Antena3 Antena3,
Ucraina si Olanda au semnat un memorandum pentru anchetarea catastrofei aviatice de langa Donetk

Seful diplomatiei ucrainene, Pavel Klimkin, si omologul sau olandez, Frans Timmermans, au semnat joi un memorandum in vederea anchetarii catastrofei aviatice care a avut loc in estul separatist al Ucrainei, . continuă pe Antena3

Vladimir Putin a promis ca isi va exercita influenta asupra separatistilor pentru anchetarea catastrofei aviatice

Presedintele rus Vladimir Putin a promis ca Moscova isi va folosi influenta asupra militiilor populare din estul Ucrainei, pentru a asigura bunul mers al anchetei in cazul catastrofei aviatice, relateaza.

LIVETEXT VIDEO Alte victime ale catastrofei aviatice din Ucraina sunt asteptate acasa, in Olanda. UE urmeaza sa inaspreasca sanctiunile pentru Rusia

Inca doua avioane militare cu victime ale accidentului aviatic din estul Ucrainei vor ajunge joi dupa-amiaza in Olanda. Peste 70 de sicrie vor fi duse acasa, la o saptamana dupa catastrofa aviatica. Din cei 298 de morti, 193 erau olandezi. Ramaneti pe HotNews. ro pentru cele mai noi informatii despre acest subiect.

Olanda a decretat zi de doliu, miercuri, pentru victimele tragediei aviatice din Ucraina

Miercuri este zi de doliu national in Olanda. in aceasta zi vor fi aduse in tara primele corpuri ale celor 298 de persoane decedate in urma dezastrului aviatic din estul Ucrainei, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )