Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ucraina: Sapte persoane au murit in urma unei explozii produsa intr-o mina

B1 B1,
Ucraina: Sapte persoane au murit in urma unei explozii produsa intr-o mina

Un numar de sapte mineri au murit, luni seara, intr-o explozie produsa intr-o mina din Makiivka, Ucraina, in bazinul carbonifer Donbass est), a anuntat serviciul de stat pentru Situatii de urgenta,. continuă pe B1

Ucraina: Sapte persoane au murit in urma unei explozii produse intr-o mina

Un numar de sapte mineri au murit, luni seara, intr-o explozie produsa intr-o mina din Makiivka, Ucraina, in bazinul carbonifer Donbass est), a anuntat serviciul de stat pentru Situatii de urgenta,.

Sibiu: Un barbat a suferit arsuri in urma unei explozii produse la domiciliul sau

O explozie s-a produs, duminica dupa-amiaza, la un imobil din localitatea Darlos, judetul Sibiu, un barbat de 31 de ani suferind arsuri, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de.

Explozie intr-o mina din Ucraina: Sapte morti si noua raniti.

Sapte mineri au murit in Ucraina intr-o explozie produsa intr-o mina din Makiivka, in bazinul carbonifer Donbass est), a anuntat marti serviciul de stat pentru Situatii de urgenta, informeaza Mediafax. Sapte mineri au murit si alti noua au fost spitalizati. Optzeci de mineri au reusit sa iasa din mina, a anuntat serviciul intr-un comunicat. Accidentul s-a produs luni seara, la o adancime de 815 metri. Cadavrele au fost aduse la suprafata in noaptea de luni spre marti, potrivit aceleiasi .

Japonia: Trei morti si 850 de raniti in urma unei noi furtuni de zapada

O noua furtuna de zapada s-a abatut asupra Japoniei vineri, provocand moartea a trei persoane si ranirea altor 850 in diverse accidente, transmite channelnewasia. com. Sute de zboruri au fost anulate, iar mai.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2423 seconds )