Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ucraina si-a platit o parte din datoriile catre Rusia, dar avertizeaza ca nu accepta majorarea pretului la gaze

Antena3 Antena3,
Ucraina si-a platit o parte din datoriile catre Rusia, dar avertizeaza ca nu accepta majorarea pretului la gaze

Ucraina a achitat o parte din datoria la gaze pe care o are fata de Rusia, iar negocierile intre cele doua parti vor continua saptamana viitoare, anunta comisarul UE al Energiei, Gunther Oettinger, citat de. continuă pe Antena3

Ucraina a facut o prima plata in contul datoriei la gaz catre Rusia, discutiile intre Kiev si Moscova vor continua

Ucraina a achitat o parte din datoria sa catre Rusia pentru gazele naturale livrate, a anuntat vineri comisarul european pentru Energie, Gunther Oettinger, ceea ce ar urma sa permita continuarea discutiilor intre cele doua tari saptamana viitoare, scrie AFP.

Ministrul Apararii de la Kiev: Armata a curatat complet o parte din estul Ucrainei de insurgenti prorusi

Ministrul Apararii de la Kiev, Mihailo Koval, a anuntat, vineri, ca militarii ucraineni au curatat complet o parte din estul tarii de insurgenti prorusi, relateaza AFP. Fortele noastre armate au.

O parte din liderii PNTCD demisioneaza din conducerea partidului

O parte din vicepresedintii PNTCD au anuntat marti ca demisioneaza din conducerea formatiunii, ca urmare a rezultatului slab obtinut in alegerile europarlamentare din 25 mai, si il indeamna pe liderul partidului, Aurelian Pavelescu, sa procedeze la fel.

Elena Udrea: PMP este gata sa faca parte din orice proiect al dreptei unite si va accepta orice initiativa, indiferent din partea cui vine (VIDEO)

Partidul Miscarea Populara este gata sa faca parte din orice proiect al dreptei unite. Anuntul a fost facut de Elena Udrea pe un site de socializare. in plus, Udrea spune ca formatiunea din care face parte va.

Previziune pentru Ucraina. Va trebui, mai devreme sau mai tarziu, sa faca parte din Uniunea Eurasiatica

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a apreciat ca Ucraina trebuie sa se alature, mai devreme sau mai tarziu, Uniunii economice eurasiatice create joi de catre Belarus, Kazahstan si Rusia. Am pierdut.

Oficial: Romtelecom si Cosmote fac parte din Deutsche Telekom

In urma unei miscarii de trupe ce se specula de mult timp in piata, Romtelecom si Cosmote se pregatesc sa lanseze servicii Deutsche Telekom. Dupa o lunga perioada de tratative, printr-un comunicat oficial, s-a anuntat astazi ca procedura de achizitie a Romtelecom si Cosmote Romania de catre Deutsche Telekom s-a finalizat. De acum inainte, cele doua entitati vor activa impreuna sub numele de Telekom, ramanand ca in perioada urmatoare sa lanseze primele servicii sub noua identitate. Aceasta tranzitie ce va [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )