Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ucraina se teme de Al Treilea Razboi Mondial, in timp ce Rusia trimite si mai multe trupe in regiune

Adevărul Adevărul,
Ucraina se teme de Al Treilea Razboi Mondial, in timp ce Rusia trimite si mai multe trupe in regiune

Autoritatile militare din Ucraina considera ca numarul soldatilor rusi din tara si de la granita a crescut la mai mult de 50. Astfel exista temeri de o escaladare a conflictului ce ravaseste zonele estice ale Ucrainei, noteaza Independent. continuă pe Adevărul

Rusia trimite al 35-lea convoi umanitar in estul Ucrainei: Circa 1.000 de tone de alimente, medicamente si materiale de prima necesitate

Rusia trimite al 35-lea convoi umanitar de la mijlocul lunii august a anului trecut, in estul Ucrainei, care consta in peste 100 de camioane ce transporta aproape 1. 000 de tone de alimente, medicamente, materiale de.

Pentru ULTIMA data, Japonia isi cere SCUZE fata de atrocitatile comise in cel de-al doilea Razboi Mondial

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, si-a exprimat durerea profunda pentru actiunile desfasurate de Japonia in cel de-al doilea razboi mondial.

Celebrul sarut din Times Square, asociat cu incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a fost refacut de zeci de cupluri dupa 70 de ani - VIDEO

Zeci de cupluri au refacut vineri, in Times Square, sarutul pasional dintre un marinar si o infirmiera surprins intr-o fotografie alb-negru devenita celebra, ce a fost realizata de Alfred Eisenstaedt in 1945, la New York, si care este asociata cu incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

China declara ca fi dorit scuze sincere din partea Japoniei pentru al Doilea Razboi Mondial

China a reactionat vineri la discursul premierului nipon Shinzo Abe, prin care acesta a recunoscut pagubele si suferintele incomensurabile provocate de tara sa in cel de-al Doilea Razboi Mondial, Beijingul.

Reactia Chinei, dupa discursul premierului nipon in care si-a cerut scuze pentru Al Doilea Razboi Mondial

Beijingul a precizat ca si-ar fi dorit scuze sincere fata de statele care au suferit de pe urma agresiunii militare a Japoniei in timul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, dupa discursul premierul nipon Shinzo Abe, prin care acesta a recunoscut pagubele si suferintele incomensurabile provocate de tara sa in timpul razboiului.

Europa se confrunta cu cea mai grava criza a refugiatilor dupa al Doilea Razboi Mondial

Numarul imigrantilor ilegali care au sosit pe continentul european de la inceputul anului in curs a ajuns la 237. 000, a confirmat vineri Organizatia Internationala pentru Migratie OIM), in timp ce comisarul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )