Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ucraineni raniti pe Autostrada Soarelui se intorc acasa

România Liberă România Liberă,
Ucraineni raniti pe Autostrada Soarelui se intorc acasa

Noua dintre cei 48 de ucraineni raniti, duminica dimineata, in accidentul petrecut pe autostrada A2 au fost imbarcati in autocar si au plecat spre Ucraina. Un alt grup va pleca spre casa in cursul zilei de luni, au precizat reprezentantii Ambasadei Ucrainei la Bucuresti. continuă pe România Liberă

Noua dintre ucrainenii raniti in accidentul de pe Autostrada Soarelui au plecat spre Ucraina

Noua dintre cei 48 de ucraineni raniti duminica in accidentul care a avut loc pe Autostrada Soarelui, au fost imbarcati in autocar si au plecat, luni dimineata, spre Ucraina. Un al grup urmeaza sa plece in cursul zilei de luni, potrivit reprezentantilor Ambasadei Ucrainei la Bucuresti.

Ucraineni raniti in accidentul de pe Autostrada Soarelui, audiati in spitale. Ce au povestit

Mai multi cetateni ucraineni raniti in accidentul de pe autostrada A2 au fost audiati in spitale sau la Politia Autostrazi. Majoritatea au declarat ca dormeau si s-au trezit abia dupa ce autocarul s-a rasturnat. Surse din Politie au declarat ranitii din spitale au fost audiati cu acordul medicilor si cu sprijinul unor traducatori.

VIDEO. Accident pe Autostrada Soarelui. Un autocar cu 53 de persoane s-a rasturnat: 2 morti si 48 de raniti

Un autocar in care se aflau 53 de ucraineni, adulti si copii, si care se indrepta spre Bucuresti s-a rasturnat, noaptea trecuta, in jurul orei 2. 00, pe Autostrada Soarelui.

UPDATE Accident pe Autostrada Soarelui: Un autocar in care se aflau 53 de ucraineni s-a rasturnat. Doua persoane au murit, 48 sunt ranite

Un autocar in care se aflau aproximativ 53 de ucraineni, adulti si copii, si care se indrepta spre Bucuresti s-a rasturnat, in noaptea de sambata spre duminca, in jurul orei 2:00, pe Autostrada Soarelui, in zona fiind trimise circa 15 masini de interventie. Din primele informatii, in urma accidentului, doua persoane si-au pierdut viata si 48 au fost ranite, transmite Mediafax. Ora 17:18 Multi pasageri au suferit leziuni, dar unii nu necesita internareOra 10:06 Traficul a fost reluat pe A2.

Accidentul de autocar de pe Autostrada Soarelui: Soferul ar fi adormit la volan, ipoteza luata in calcul

Cumplitul accident de noaptea trecuta de pe Autostrada Soarelui ar putea avea drept cauza faptuil ca soferul ar fi adormit la volan. Este una dintre ipotezele din ancheta politistilor, anunta Mediafax. Se stie ca un autocar ucrainean s-a rasturnat noaptea trecuta, accident soldat cu morti si raniti.

Principala ipoteza in cazul accidentului de autocar de pe Autostrada Soarelui

Cumplitul accident de noaptea trecuta de pe Autostrada Soarelui ar putea avea drept cauza faptuil ca soferul ar fi adormit la volan. Este una dintre ipotezele din ancheta politistilor, anunta Mediafax. Se stie ca un autocar ucrainean s-a rasturnat noaptea trecuta, accident soldat cu morti si raniti.

Soferul autocarului rasturnat pe Autostrada Soarelui, in coma

Soferul bulgar al autocarului cu ucraineni care s-a rasturnat pe Autostrada Soarelui a intrat in coma. Barbatul, internat la Spitalul Floreasca, sufera un traumatism cranio-cerebral grav.

Ranitii din accidentul de pe Autostrada Soarelui, in stare grava

Pasagerii raniti in accidentul produs pe Autostrada Soarelui au fost adusi la cinci spitale din Capitala. Soferul autocarului este in stare grava, iar medicii sunt rezervati cu privire la sansele lui de supravie.

UPDATE Autocar cu aproximativ 50 de persoane, inclusiv copii, rasturnat pe Autostrada Soarelui. Doi pasageri si-au pierdut viata

Un autocar in care se aflau aproximativ 50 de persoane, adulti si copii, s-a rasturnat, in noaptea de duminica spre luni, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Capitala. Accidentul a avut loc in jurul orei 3. 00, iar din primele informatii se pare ca unul dintre cei doi soferi ar fi adormit la volan. in zona in care s-a produs incidentul au fost trimise circa 15 masini de interventie.

Autocar cu aproximativ 50 de persoane, inclusiv copii, rasturnat pe Autostrada Soarelui. Doi pasageri si-au pierdut viata

Un autocar in care se aflau aproximativ 50 de persoane, adulti si copii, s-a rasturnat, in noaptea de sambata spre duminica, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Capitala. Accidentul a avut loc in jurul orei 3. 00, iar din primele informatii se pare ca unul dintre cei doi soferi ar fi adormit la volan. 48 de persoane au fost duse la spitale din Capitala, in timp ce doi pasageri au murit, printre care si o fata in varsta de 17 ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )