Libnet.ro
UNICEF

10:30

Udrea: Nu am nicio implicare in afacerea Microsoft

Antena3 Antena3,
Udrea: Nu am nicio implicare in afacerea Microsoft

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, marti seara, ca nu exista posiblitatea ca ea sa aiba vreo legatura cu afacerea Microsoft, subliniind ca nu cunostea afacerile fostului sau sot, Dorin. continuă pe Antena3

Elena Udrea: Nu am nicio implicare in dosarele Microsoft si EADS/ Cred ca in campanie au intrat si reprezentanti ai serviciilor secrete in favoarea unor candidati

Elena Udrea, candidata PMP la prezidentiale, a declarat miercuri seara, intr-o conferinta de presa, ca nu are nicio implicare in dosarul Microsoft si ca, de asemenea, este exclus ca numele sau fie implicat in afacerea EADS, intrucat nu era oficial la momentul respectiv, ea denuntand un atac concertat la adresa sa in aceasta campanie. Mai mult, ea a afirmat ca in favoarea principalilor doi candidati s-au implicat in campanie si reprezentanti ai serviciilor secrete, sustinand astfel un articol postat miercuri pe blog de Ion Cristoiu, intitulat SIE ii plateste lui Traian Basescu indrazneala de a-l fi criticat?.

Udrea: Nu e nicio posibilitate ca eu sa am vreo legatura cu afacerea Microsoft

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, marti seara, ca nu exista posiblitatea ca ea sa aiba vreo legatura cu afacerea Microsoft, subliniind ca nu cunostea afacerile fostului sau sot, Dorin.

Elena Udrea: Nu am nicio legatura cu afacerea Microsoft

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, marti seara, ca nu are nicio legatura cu afacerea Microsoft. Nu am nicio implicare in afacerea Microsoft. imi pa este supusa la o serie de atacuri fara precedent intr-o campanie electorala.

Elena Udrea: Nu am nicio legatura cu afacerea Microsoft (VIDEO)

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a afirmat miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are nicio legatura cu dosarul Microsoft si ca este supusa unor atacuri puternice in ultima.

Rolul tripletei Niro-Cocos-Pinalti in afacerea Microsoft-EADS

Oamenii de afaceri Dorin Cocos si Dumitru Nicolae Niro), precum si primarul de Piatra Neamt, Gheorghe Stefan aveau atributii importante in afacerea Microsoft-EADS, care ar fi pagubit statul cu aproximativ un miliard de euro. Ei trebuiau sa faca legatura dintre oamenii politici, aflati in partide diferite, si firmele care vroiau sa obtina contracte publice la preturi supraevaluate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )