Libnet.ro
UNICEF

11:00

Udrea: Partidul Miscarea Populara cere demisia presedintelui ASF, Dan Radu Rusanu

Adevărul Adevărul,
Udrea: Partidul Miscarea Populara cere demisia presedintelui ASF, Dan Radu Rusanu

Partidul Miscarea Populara cere demisia de urgenta a presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara, Dan Radu Rusanu, ca urmare a anuntului DNA privind inceperea urmaririi penale asupra sa, arata Elena Udrea, intr-un comunicat remis Adevarul. continuă pe Adevărul

Partidul Miscarea Populara a lansat Pactul pentru Moldova in Bacau

Sute de membrii ai Partidului Miscarea Populara PMP) s-au intalnit ieri, de la ora 15. 00, la Sala Ateneu din Bacau, unde a fost lansat Pact pentru Moldova, Proiect pentru Romania. La eveniment au venit membrii din Botosani, Bacau, Galati, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui si Vrancea dar principalii lideri: Eugen Tomac, presedinte PMP, Elena Udrea, Teodor Baconschi, Daniel Funeriu, Gabriel Berca sau Valerian Vreme.

Partidul Miscarea Populara lanseaza in Bacau Pactul pentru Moldova

Lansarea Pactului pentru Moldova va avea loc astazi, de la ora 15, la sala Ateneu din Bacau, in prezenta liderilor nationali ai Partidului Miscarea Populara PMP) dar si a conducerii judetelor din Moldova. Vor veni alaturi de deputatul Valerian Vreme, presedintele organizatiei din Bacau, Eugen Tomac, presedinte PMP ,dar si fostii consilieri prezidentiali sau ministri Elena Udrea, Teodor Baconschi, Daniel Funeriu si Vasile Ghrasim.

Miscarea Populara Teleorman strange semnaturi impotriva accizei la bezina si motorina

Partidul Miscarea Populara a lansat astazi campania de strangere de semnaturi impotriva accizei la benzina si motorina, campanie intitulata Ponta te arde cu pompa. Organizatia spera sa stranga 20. 000 de semnaturi in Teleorman.

Elena Udrea: Nu vrem sa facem alianta cu PNL-ul pana nu se pozitioneaza ferm in opozitie

Nu vrem sa facem o alianta cu PNL-ul, pana nu se pozitioneaza cu fermitate in opozitie. Oricum, in acest moment nu ne intereseaza soarta USL-ului. Ne este egal daca USL-ul dispare sau nu, a declarat, miercuri, la Bacau, Elena Udrea. Partidul Miscarea Populara si-a lansat, la Bacau, Pactul pentru Moldova, un proiect de dezvoltare pentru ca regiunea Nord-Est sa piarda statutul de cea mai saraca regiune din Europa.

Primarul orasului Roman s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara.

Primarul orasului Roman, Laurentiu Leoreanu, s-a inscris miercuri, impreuna cu alte zeci de consilieri judeteni si locali din Neamt, in Miscarea Populara. Laurentiu Leoreanu a declarat ca se simte apropiat de viziunea si principiile Fundatiei Miscarea Populara, declararandu-si convingerea ca aderarea sa la Fundatie reprezinta un castig pentru viitorul municipiului. In Ardeal, semnalul a fost dat de Emil Boc. Sunt onorat sa fiu eu acela care da semnalul trecerii primarilor din Moldova la .

Primarul Municipiului Targoviste si alti 34 de primari din Arges si Dambovita au intrat in Miscarea Populara

35 de primari din judetele Arges si Dambovita, printre care si primarul din Targoviste, Gabriel Boriga, s-au inscris in Miscarea Populara, a declarat, vineri, deputatul Florin Popescu.

Un bolovan de gatul Elenei Udrea

Presedintele Traian Basescu a infiintat Partidul Miscarea Populara si o fundatie-aspirator de primari ca jucarii pentru Elena Udrea. E atat de evident pentru orice om de buna credinta incat teza nu merita o demostratie prea sofisticata. De notat doar ca protejata presedintelui vorbeste de cand s-a inscris simplu membru in partid ca si cum l-ar conduce. In jurul ei se invart ceilalti lideri: Tomac, Baconschi, Funeriu si, pana mai ieri, Papahagi. Este prezentata cel mai puternic politician din Romania de ce n-a primit atunci o functie in partid), tot ea stabileste politica de aliante, in ce conditii ar colabora cu liberalii, pe cine ar lua si pe cine nu in partid etc.

Traian Basescu cere DEMISIA ministrului Mariana Campeanu si REVOCAREA conducerii ASF

Presedintele Traian Basescu a cerut, miercuri, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, demisia ministrului Muncii Mariana Campeanu, acuzata ca i-ar fi dat sotului pensie si indemnizatie de insotitor.

Traian Basescu a cerut public demisia conducerii ASF, demisia ministrului Mariana Campeanu si demisia secretarului de stat din Ministerul Educatiei acuzat de plagiat

Presedintele Traian Basescu a cerut public miercuri seara demisia ministrului Muncii, Mariana Campeanu, daca se confirma faptul ca l-a pensionat ilegal pe sotul sau, asa cum arata o investigatie de presa. Seful statului a mai cerut demisia intregii conduceri a ASF pe motivul salariilor enorme si a lipsei de competenta, precum si demisia secretarului de stat de la Educatie, Stefania Duminica, acuzata de plagiat. Ministrul Mariana Campeanu: Inca din anul 2000 sotul meu a fost afectat de probleme neurologice/ De la pensionare, a fost diagnosticat si cu alte afectiuni: cancer, dementa mixta si parkinsonism .

VIDEO Ponta, intrebat daca va cere demisia ministrului Mariana Campeanu: Orice ministru atacat de Basescu trebuie sa se bucure de solidaritatea mea

Premierul Victor Ponta considera ca Mariana Campeanu, acuzata de presa ca i-a dat sotului sau, in conditii suspecte, pensie si indemnizatie de insotitor, pentru gradul I de invaliditate, trebuie sa se bucure de solidaritatea lui, deoarece demisia sa a fost ceruta de presedintele Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )