Libnet.ro
UNICEF

18:00

UEFA: Metalist Harkov, exclusa din cupele europene pentru un sezon.

România Liberă România Liberă,
UEFA: Metalist Harkov, exclusa din cupele europene pentru un sezon.

Comisia de Apel a UEFA a decis ca echipa ucraineana Metalist Harkov sa fie exclusa din cupele europene pentru un sezon 2013/2014), a anuntat, miercuri, forul european, potrivit Mediafax. FC Metalist Harkov a fost descalificata din cupele europene in sezonul 2013/2014, dupa incheierea procesurilor disciplinare impotriva clubului ucrainean. Dupa procedurile disciplinare deschise impotriva FC Metalist Harkov conform articolelor 2. 04g, 2. 05 si 2. 10 ale regulamentului UEFA Champions League . continuă pe România Liberă

APIA a atribuit doua contracte de 15 milioane de euro din fonduri europene pentru malai si zahar

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a atribuit un cotract de aproximativ 10 milioane de euro pentru furnizarea de malai si un contract de circa 5 milioane de euro pentru furnizarea de zahar. Ambele contracte sunt finantate de catre Comisia Europeana in cadrul aplicarii Planului European de Ajutoare pentru Persoanele cele mai Defavorizate din Romania PEAD) - 2013. In cazul unui contract similar pentru furnizarea de ulei din fonduri europene, directorul general adjunct al APIA, Aurel Pana PC) a fost retinut, miercuri, de catre procurorii DNA pentru ca ar fi pretins ilegal un comision de peste 1 milion de euro.

Mesajul secretarului de stat din MAE ungar pentru Traian Basescu: Ungaria nu este o tara revizionista

Ungaria nu este o tara revizionista, dar are o responsabilitate constitutionala fata de ungurii din strainatate, reprezentata in cadrul politicii sale externe, a declarat secretarul de stat Zsolt Nemeth,.

Doua profesoare de la scoala sanitara din Bacau, retinute pentru trafic de influenta si complicitate la luare si dare de mita

Doua profesoare de la scoala sanitara postliceala din Bacau au fost retinute de politisti pentru trafic de influenta, dar si complicitate la luare si dare de mita. Decizia instantei a venit la doar doua.

Lector de la Universitatea din Arad, judecat pentru ca a VANDUT lucrari de licenta ...

Un lector de la Universitatea de Vest Vasile Goldis Arad a fost trimis in judecata, alaturi de alte patru persoane, fiind acuzat ca a ajutat studenti sa primeasca note fara sa se prezinte la examene si le-a dat lucrari de licenta, pentru care a primit cate 300 de euro, transmite Mediafax. Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie au trimis-o in judecata pe Mihaela Pop, lector la Universitatea de Vest Vasile Goldis Arad, in .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )