Libnet.ro
UNICEF

01:05

ULTIMA ORA! Dani Otil, implicat intr-un GRAV accident! S-a IZBIT cu masina de copaci! Vesti de ultim moment (GALERIE FOTO)

B1 B1,
ULTIMA ORA! Dani Otil, implicat intr-un GRAV accident! S-a IZBIT cu masina de copaci! Vesti de ultim moment (GALERIE FOTO)

Dani Otil a suferit un accident cu masina deraliu, sambatadimineata. continuă pe B1

Dani Otil, accident la Raliul Transilvaniei. Masina a iesit in decor! in ce stare se afla vedeta Antenei 1

Dani Otil a facut accident la la Raliul Transilvaniei. Masina vedetei de la Antena 1 a iesit din decor. La scurt timp si organizatorii show-ului auto au facut anuntul oficial, in legatura cu incidentul care s-a produs sambata dimineata. Dani Otil, accident la Raliul Transilvaniei Prezentatorul de la matinal a avut parte de un moment .

DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga Romanie si-a dorit sa vada imaginile, acum are ocazia! (GALERIE FOTO FARA PERDEA)

Da, este adevarat! Ce este frumos are pana la urma si un sfarsit. Dani Otil si Mihaela Radulescu au fost impreuna timp de sase ani. Au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz, nime.

Mai multi copii, raniti intr-un grav accident rutier in Lugoj. Politistii cerceteaza si suspiciunile de transport ilegal

Sase persoane, printre care trei copii, au fost ranite intr-un grav accident rutier care a avut loc in urma cu putin timp, in apropiere de Lugoj, realteaza digi24. ro. Autoturismul avea volan pe dreapta si.

Grav accident de circulatie. O masina in care se aflau patru copii, lovita in plin de un microbuz aflat in depasire

Un grav accident de circulatie a avut loc miercuri dimineata pe strada Hezerisului din Lugoj, unde un microbuz si o masina in care se aflau patru copii s-au ciocnit frontal.

Viorel Catarama, decizie de ultima ora! Va depune plangeri penale dupa ce candidatura sa la prezidentiale a fost pusa sub semnul indoielii

Decizie de ultima ora luata de Viorel Catarama, dupa cecandidatura sa la prezidentiale a fost pusa sub semnul indoielii. Candidatul partidului Dreapta Liberala a anuntat ca va inainta mai multe.

Mama Luizei Melencu, decizie de ultima ora, dupa ce a fost chemata la DIICOT: Acele oase au fost plantate!

Descoperirile tragice de la Caracal nu par sa mai inceteze. Rudele adolescentei au facut cateva noi declaratii incredibile. Totodata, mama Luizei Melencu, chemata la DIICOT, a refuzat sa se mai prezinte. Mama Luizei Melencu, chemata la DIICOT Desi e vorba de o investigatie de proportii, familia tinerei disparute si pe care Gheorghe Dinca ar fi .

Schimbare importanta la Vocea Romaniei, in sezonul 9. PRO TV a luat o decizie de ultima ora

Vocea Romaniei, emisiune de talente care a avut premiera in 2011 in Romania, are parte de o schimbare importanta, dupa atatia ani in care apele au fost limpezi. PRO TV, decizie de ultima ora. Schimbare importanta la Vocea Romaniei Vocea Romaniei, de la PRO TV, concursul care aduna pe o scena talente si timbre speciale .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )