Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ultimul termen in dosarul Referendumului: La inalta Curte de Casatie si Justitie se vor tine dezbaterile finale

B1 B1,
Ultimul termen in dosarul Referendumului: La inalta Curte de Casatie si Justitie se vor tine dezbaterile finale

Dosarul fraudarii Referendumul din 2012 se apropie de final. La inalta Curte de Casatie si Justitie se vor tine miercuri dezbaterile finale, iar instanta cel mai probabil va ramane in pronuntare, informeaza. continuă pe B1

Liviu Dragnea, la ULTIMUL termen in dosarul REFERENDUMULUI

Inalta Curte de Casatie si Justitie va asculta, miercuri, pledoariile finale ale avocatilor inculpatilor din dosarul Referendumul, in care Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, alaturi de alte 70 de persoane, informeaza Agerpres.

DNA cere iNCHISOARE CU EXECUTARE pentru Liviu Dragnea. ULTIMUL termen in dosarul REFERENDUMUL

Inalta Curte de Casatie si Justitie va asculta, miercuri, pledoariile finale ale avocatilor inculpatilor din dosarul Referendumul, in care Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, alaturi de alte 70 de persoane.

Magistratii decid pe 6 mai daca il vor condamna pe Liviu Dragnea in dosarul Referendumului

Update - inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a ramas miercuri in pronuntare in dosarul Referendumului, in care Liviu Dragnea este judecat pentru fapte de coruptie. Instanta va lua o decizie, pe fond,.

Liviu Dragnea, la ultimul termen in dosarul Referendumului

Liviu Dragnea este asteptat sa se prezinte astazi in fata magistratilor Curtii Supreme, unde se judeca ultimul termen in dosarul Referendumului. Zeci de martori si inculpati vor veni si ei in fat.

Liviu Dragnea, la iesirea de la inalta Curte: inca sper ca hotarasc instantele si nu procurorii

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, la iesirea de la inalta Curte, acolo unde s-a judecat un nou termen in dosarul Referendumului, ca spera ca instantele sa ia hotarari privind pedepsele si nu.

Dezbateri finale marti in dosarul Referendumul

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va organiza marti dezbaterile finale in dosarul Referendumul, dupa ce, la ultimul termen, acestea au fost amanate pentru a fi audiati doi martori si patru inculpati care au spus ca vor sa faca noi declaratii.

Inalta Curte se va pronunta pe 6 mai in dosarul Referendumul. Liviu Dragnea: Eu am spus decat ca sustin in continuare cu tarie nevinovatia mea

Inalta Curte de Casatie si Justitie va pronunta pe 6 mai verdictul in dosarul Referendumul, in care procurorii DNA au cerut inchisoare cu executare pentru vicepremierul Liviu Dragnea. Eu am spus decat ca sustin in continuare cu tarie nevinovatia mea, a declarat Dragnea miercuri, la iesirea din sala de judecata.

Dosarul 'Bica 2': Alina Bica si Dorin Cocos, in arest la domiciliu, a decis definitiv Inalta Curte

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis marti ca fosta sefa a DIICOT Alina Bica si omul de afaceri Dorin Cocos sa fie judecati in arest la domiciliu in dosarul 'Bica 2', anunta Agerpres.

ICCJ judeca, miercuri, termenul final in dosarul Referendumul

Inalta Curte de Casatie si Justitie va asculta, miercuri, pledoariile finale ale avocatilor inculpatilor din dosarul Referendumul, in care Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, alaturi de alte 70 de persoane, informeaza Agerpres.

Inalta Curte respinge prelungirea arestului preventiv in cazul lui Darius Valcov. Fostul ministru va fi plasat in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins luni cererea DNA de prelungire a arestului preventiv fata de fostul ministru al Finantelor Darius Valcov, urmand ca acesta sa fie plasat in arest la domiciliu in perioada 25 aprilie - 24 mai. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )