Libnet.ro
UNICEF

06:00

Umbra financiara, tot mai amenintatoare pentru sistemul financiar global

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Umbra financiara, tot mai amenintatoare pentru sistemul financiar global

In ultimul Raport asupra Stabilitatii Financiare Globale, din octombrie 2014, FMI avertizeaza ca banii ieftini continua sa contribuie la cresterea riscurilor din sistemul financiar, in conditiile in care tocmai politicile indreptate catre redresarea economica au facilitat asumarea unor riscuri tot mai mari. continuă pe Ziarul Bursa

Tot mai multe firme brailene intra in faliment lasand bugetul local cu gauri de milioane, prin neplata taxelor si impozitelor

Criza care impinge tot mai multe firme brailene spre faliment afecteaza serios bugetul local al municipiului Braila, din cauza taxelor si impozitelor care raman neachitate. De la inceputul acestui an, bugetul local a pierdut circa 320. 000 lei 3,2 miliarde lei vechi n. n. ) de pe urma firmelor care si-au inchis activitatea.

Ahmed Hassan, Deloitte: Companiile mici din IT vor fi cumparate de giganti din domeniu mai ales pentru forta de munca de care dispun

Gigantii din domeniul IT vor fi tot mai concentrati pe achizitia companiilor mici nu doar pentru valoarea sau orientarea business-ului, cat pentru componenta umana, care va cantari din ce in ce mai mult in perioada urmatoare, sustin reprezentantii.

SUA: Masuri mai stricte pentru cadrele medicale care ingrijesc bolnavi de Ebola

Autoritatile sanitare americane au publicat noi directive mai stricte pentru a asigura protectia personalului medical care se ocupa de tratarea pacientilor cu febra hemoragica, informeaza AFP. Noile instructiuni.

Smartphone-urile, vizate tot mai des de hackeri pentru a obtine date bancare

Hackerii au din ce in ce mai des ca tinta smartphone-urile, incercand sa obtina date bancare pentru a fura banii victimelor, se arata intr-un studiu realizat de o companie de securitate informatica, in.

Achizitie de 3,7 milioane de lei pentru sistemul IT destinat bursei de peste din Tulcea

Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura ANPA) va organiza, in luna decembrie, o licitatie pentru cumpararea unui sistem IT destinat infiintarii bursei de peste la Tulcea, prin intermediul careia sa fie vanduta productia piscicola din aria Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )