Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai mari companii de asigurari din Europa Centrala si de Est intra pe piata Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai mari companii de asigurari din Europa Centrala si de Est intra pe piata Republicii Moldova

Compania austriaca Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe intra pe piata asigurarilor din Republica Moldova, dupa ce a achizitionat compana locala Donaris Group,. continuă pe Adevărul

Caru' cu vedete: Legenda din spatele mortii celebrei Ileana Sararoiu. Ar fi incercat sa scape din sicriu; Justin Bieber era drogat in momentul arestarii; Priveliste horror! Ce sani lasati are una dintre cele mai mari actrite de la Hollywood

Asa i-a furat mintile lui Stefan Banica? Cum s-a fotografiat Lavinia Parva. Lavinia Parva, actuala iubita a lui Stefan Banica Jr. , a publicat pe pagina personala de Facebook o serie de fotografii foarte incitante. Imbracata cu o pereche de. Bianca a innebunit cand a auzit asta! Nu credea ca prietena ei de suflet o va trada si o ameninta acum cu tribunalul! Cere daune. Razboiul dintre Bianca Dragusanu si designerul Maria Cocarcea este departe de a se fi incheiat.

Wim Fissette: Simona Halep este una dintre cele mai destepte jucatoare din circuitul WTA

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a vorbit, intr-un interviu pentru Digisport, despre primele zile de munca cu jucatoare din Romania. Este una dintre cele mai destepte sportive din circuitul WTA, a precizat antrenorul belgian.

VIDEO Unele dintre cele mai bune spoturi publicitare din 2014, pentru masini, ruleaza la Super Bowl

Unele dintre cele mai bune clipuri publicitare din lume sunt difuzate cu ocazia campionatului de fotbal american Super Bowl. Cateva marci au lansat deja spoturile care vor rula la Super Bowl 2014 si le poti vedea si tu, mai jos. Revino in acest articol pentru a vedea noi clipuri interesante create de producatorii auto. Pe masura ce vor fi publicate, le vom aduna pe toate aici.

Antrenorul Simonei Halep: Este una dintre cele mai inteligente jucatoare

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a tras primele concluzii dupa cele cateva zile in care a colaborat cu jucatoarea noastra.

Ion Sandu, directorul ANM: Constanta va avea cele mai mari probleme

La videoconferinta cu prefectii si autoritatile centrale, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie a avertizat judetul Constanta ca va avea cele mai mari probleme din toata zona de sud-est, din cauza codului rosu.

Antrenorul Simonei Halep: Este una dintre cele ma inteligente jucatoare

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a tras primele concluzii dupa cele cateva zile in care a colaborat cu jucatoarea noastra.

Seful MI6: Parteneriatul cu comunitatea de informatii din Romania, dintre cele mai bune

Presedintele Traian Basescu l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe John Sawers, seful Serviciului de Informatii Externe al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord - MI6. Oficialul englez a apreciat .

TOP 14 cele mai teribile experimente mortale din toate timpurile

Dincolo de importanta modului individului de a se raporta la notiunile de sacru si profan, la lumea reala si cea spirituala, moartea a imbracat de-a lungul istoriei episoade pe care omenirea trebuie sa nu le.

HOT! B.A.P se pregatesc de lansarea primului album oficial din cariera First Sensibility! Vezi aici cand va fi lansat, care este primul single si asculta un medley al materialului!

Cu siguranta fanii kpop sunt in culmea fericirii! B. P, una dintre cele mai cool boy band-uri sud-coreene, isi incep anul.

Moda BIZARA care i-a cucerit pe tinerii din Coreea de Sud. Ce face aceasta tanara pe Internet, in fata a mii de oameni

Coreea de Sud se poate lauda cu una dintre cele mai bizare tendinte in materie de hranit: voyerismul gastronomic. Numita muk-bang in coreeana, aceasta moda, cel putin bizara, presupune ca o persoana sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )