Libnet.ro
UNICEF

01:06

Una dintre cele mai mari puteri din Europa ar putea iesi din UE curand. Parlamentul i-a dat un ultimatum

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai mari puteri din Europa ar putea iesi din UE curand. Parlamentul i-a dat un ultimatum

Premierul David Cameron ar putea convoca referendumul privind ramanerea Marii Britanii in UE anul viitor, nu in 2017, cum a propus initial. Ar scurta astfel batalia pe care va trebui sa o duca pe doua. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai vechi strazi din Galati intra in lucrari de modernizare

Vor fi inlocuite conductele de apa rece, va fi refacuta canalizarea veche de peste 100 de ani, apoi se vor reface trotuarele si carosabilul. Lucrarile vor fi gata la 30 noiembrie.

Cele mai frumoase orase din Rusia. Destinatii turistice unice in lume

Chiar daca nu se numara printre cele mai populare destinatii turistice pentru romani, Rusia este o tara care are multe de oferit turistilor, in special celor pasionati de farmecul oraselor. adevarul. ro prezinta cateva dintre cele mai frumoase orase din Rusia.

5 tendinte imobiliare prin lupa celei mai mari banci din Romania: In 4 ani s-a triplat ponderea celor care sunt la a doua achizitie

Numarul tranzactiilor cu locuinte este in crestere, creditele ipotecare standard ale bancilor prind din urma Prima Casa, clientii sunt mai orientati spre locuinte cu suprafete mai mari, iar ponderea celor care iau credite pentru locuinte si au deja o.

Una dintre cele 7 minuni ale Antichitatii va fi reconstruita: A fost vreme de mai multe secole cea mai inalta cladire

Consiliul suprem pentru antichitati din Egipt a avizat favorabil noul proiect al presedintelui Abdel Fattah Al-Sissi ce consta in reconstruirea celebrului Far din Alexandria, informeaza.

Fantoma unuia dintre cei mai mari pictori bantuie lumea artei. Ce capodopera a stabilit un nou record

O capodopera cubista, semnata de legendarul pictor Pablo Picasso in anul 1955, a devenit cea mai scumpa pictura vanduta prin licitatie. Piesa de arta a fost cumparata de un anonim cu 160 de milioane de dolari.

Cele mai frumoase insule din lume. 5 destinatii pitoresti, mai putin cunoscute

Salbatice sau exotice, insulele sunt considerate de multi o destinatie ideala de concediu, chiar daca putini sunt cei care isi permit vacante de lux. National Geographic propune un top cu cele mai frumoase insule din lume.

Cele mai periculoase secte din lume: de la sex cu copii la sinucideri in masa

Printre cele mai periculoase secte din lume se numara Biserica Unificarii, Scientologii, Ku Klux Klan, Miscarea pentru Restaurarea celor Zece Porunci ale Domnului, Aum Shinrikyo, Copiii Domnului si Poarta Raiului.

Faze tari: Cele mai ciudate diete din istorie. Cum voiau femeile sa slabeasca cu ruj si sapun; Cum sa fii penibil pe Facebook in 22 de pasi; Dai 100.000 $ si te muti in casa plutitoare

O tanara din SUA, pe cale sa intre in Cartea Recordurilor. Limba ei are peste 10 cm: Lumea ma acuza ca nu este reala. O fata de 18 ani a ajuns vedeta pe internet dupa ce o poza cu ea in care scoate limba a ajuns virala pe internet. Nu m-am temut de o explozie, ci de otravire. Ce a descoperit un american in stomacul cainelui sau. Un barbat din Arkansas a avut supriza vietii sale cand a realizat ca animalul sau de companie devorase un mic arsenal.

Romania Mare a Regelui Ferdinand si improprietarirea taranilor. Ce prevedea reforma agrara a intregitorului, una dintre cele mai importante din Europa

Regele Ferdinand I a infaptuit, printre altele, o importanta reforma agrara. Adevarul va spune contextul politic si social al marii reforme.

(P)Jurnal de locatar in GREENFIELD

Eu sunt Dragos, am 31 de ani si lucrez ca specialist IT intr-una dintre cele mai mari companii din Romania. Am o viata haotica si incerc, pe cat posibil, sa o transform intr-una sanatoasa si linistita pentru ca planuiesc, alaturi de logodnica mea, sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )