Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cele mai frumoase orase din Rusia. Destinatii turistice unice in lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase orase din Rusia. Destinatii turistice unice in lume

Chiar daca nu se numara printre cele mai populare destinatii turistice pentru romani, Rusia este o tara care are multe de oferit turistilor, in special celor pasionati de farmecul oraselor. adevarul. ro prezinta cateva dintre cele mai frumoase orase din Rusia. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase insule din lume. 5 destinatii pitoresti, mai putin cunoscute

Salbatice sau exotice, insulele sunt considerate de multi o destinatie ideala de concediu, chiar daca putini sunt cei care isi permit vacante de lux. National Geographic propune un top cu cele mai frumoase insule din lume.

Cele mai frumoase locuri din Zakynthos. 5 destinatii care trebuie vizitate de turistii care ajung pe insula

In afara de plajele cu nisip fin, apa curata si peisaje de vis, insula greceasca Zakynthos are multe de oferit turistilor. Cei care vin aici pot vizita diferite obiective turistice impresionante, cum sunt pesterile albastre.

Ileana Badiu are cele mai frumoase picioare! Iata cum si le etaleaza pe retelele sociale!

Ileana Badiu are cele mai frumoase picioare din showbiz! Si o demonstreaza din plin fotografiile postate de ea pe retelele de socializare! Iata cateva dintre acestea! .

Ziua in care femeile se simt cele mai frumoase si perioada din saptamana cand au impresia ca sunt neatragatoare

Aspectul fizic este esential pentru femei, lucru relevat de un sondaj realizat de o clinica de infrumusetare la care au participat 1. 000 de reprezentante ale sexului frumos.

Cele mai periculoase secte din lume: de la sex cu copii la sinucideri in masa

Printre cele mai periculoase secte din lume se numara Biserica Unificarii, Scientologii, Ku Klux Klan, Miscarea pentru Restaurarea celor Zece Porunci ale Domnului, Aum Shinrikyo, Copiii Domnului si Poarta Raiului.

Faze tari: Cele mai ciudate diete din istorie. Cum voiau femeile sa slabeasca cu ruj si sapun; Cum sa fii penibil pe Facebook in 22 de pasi; Dai 100.000 $ si te muti in casa plutitoare

O tanara din SUA, pe cale sa intre in Cartea Recordurilor. Limba ei are peste 10 cm: Lumea ma acuza ca nu este reala. O fata de 18 ani a ajuns vedeta pe internet dupa ce o poza cu ea in care scoate limba a ajuns virala pe internet. Nu m-am temut de o explozie, ci de otravire. Ce a descoperit un american in stomacul cainelui sau. Un barbat din Arkansas a avut supriza vietii sale cand a realizat ca animalul sau de companie devorase un mic arsenal.

Una dintre cele mai mari puteri din Europa ar putea iesi din UE curand. Parlamentul i-a dat un ultimatum

Premierul David Cameron ar putea convoca referendumul privind ramanerea Marii Britanii in UE anul viitor, nu in 2017, cum a propus initial. Ar scurta astfel batalia pe care va trebui sa o duca pe doua.

VIDEO! Cel mai mare lac din America de Sud ascunde un templu incas sacru in apele sale

Localizat intre Bolivia si Peru, lacul Titicaca este unul dintre cele mai fascinante lacuri din intreaga lume. Este situat la o altitudine foarte inalta, la peste 3000 de metri deasupra nivelului marii, iar o vi.

Acord intre cele mai periculoase tari: promisiunile facute de China si Rusia

Faptul ca majoritatea celorlalte state din lume fie urasc fie se tem de Rusia si China, nu mai e o noutate. Nici faptul ca Rusia si China sunt prietene bune nu mai surprinde pe nimeni. Acum, aceasta prietenie a fost dusa la cu totul alt nivel, potrivit Wall Street Journal. China si Rusia se inteleg [] Acord intre cele mai periculoase tari: promisiunile facute de China si Rusia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ziua Europei. Cele mai ciudate lucruri despre leaganul civilizatiei moderne

Ziua Europei marcheaza sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, cand locuitorii Batranului Continent, dupa cum il numesc americanii, au simtit ca-si pot recupera vietile distruse de razboi. Si aveau dreptate. Exista multe lucruri minunat de ciudate care reprezinta Europa: cel mai mare, dar si cel mai mic stat din lume, cele mai lungi denumiri de orase sau locul nasterii celor mai mari imperii ale lumii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )