Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ziua in care femeile se simt cele mai frumoase si perioada din saptamana cand au impresia ca sunt neatragatoare

Adevărul Adevărul,
Ziua in care femeile se simt cele mai frumoase si perioada din saptamana cand au impresia ca sunt neatragatoare

Aspectul fizic este esential pentru femei, lucru relevat de un sondaj realizat de o clinica de infrumusetare la care au participat 1. 000 de reprezentante ale sexului frumos. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase orase din Rusia. Destinatii turistice unice in lume

Chiar daca nu se numara printre cele mai populare destinatii turistice pentru romani, Rusia este o tara care are multe de oferit turistilor, in special celor pasionati de farmecul oraselor. adevarul. ro prezinta cateva dintre cele mai frumoase orase din Rusia.

Cele mai frumoase insule din lume. 5 destinatii pitoresti, mai putin cunoscute

Salbatice sau exotice, insulele sunt considerate de multi o destinatie ideala de concediu, chiar daca putini sunt cei care isi permit vacante de lux. National Geographic propune un top cu cele mai frumoase insule din lume.

Ileana Badiu are cele mai frumoase picioare! Iata cum si le etaleaza pe retelele sociale!

Ileana Badiu are cele mai frumoase picioare din showbiz! Si o demonstreaza din plin fotografiile postate de ea pe retelele de socializare! Iata cateva dintre acestea! .

Cele mai frumoase locuri din Zakynthos. 5 destinatii care trebuie vizitate de turistii care ajung pe insula

In afara de plajele cu nisip fin, apa curata si peisaje de vis, insula greceasca Zakynthos are multe de oferit turistilor. Cei care vin aici pot vizita diferite obiective turistice impresionante, cum sunt pesterile albastre.

Ziua Europei. Cele mai ciudate lucruri despre leaganul civilizatiei moderne

Ziua Europei marcheaza sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, cand locuitorii Batranului Continent, dupa cum il numesc americanii, au simtit ca-si pot recupera vietile distruse de razboi. Si aveau dreptate. Exista multe lucruri minunat de ciudate care reprezinta Europa: cel mai mare, dar si cel mai mic stat din lume, cele mai lungi denumiri de orase sau locul nasterii celor mai mari imperii ale lumii.

LIVE VIDEO Parada militara de la Moscova, ce marcheaza Ziua Victoriei, etaleaza cele mai noi sisteme de armament rusesti

Sambata dimineata, la Moscova, se va marca cea de-a 70-a aniversare a victoriei sovietice asupra nazistilor printr-o serie de evenimente, inclusiv cea mai mare parada militara pe care a vazut-o Rusia ce va avea loc in Piata Rosie. La aniversare vor participa peste 30 de lideri de stat si oficiali, iar Rusia isi va etala cele mai noi sisteme de armament de care dispune.

Cele mai bune replici care ridiculizeaza stergerea picturii murale cu Sfantul Gheorghe

Cenzura nu este mereu violenta, iar cel mai recent exemplu din Romania este stergerea picturii murale din Piata Sfantul Gheorghe din Bucuresti. Odata zidul curatat de pacat, oamenii au aratat ca pot raspunde cu cinism, umor si ironie fara sa picteze vreun zid. Acestea sunt cele mai bune imagini cu care ei au raspuns peste [] Cele mai bune replici care ridiculizeaza stergerea picturii murale cu Sfantul Gheorghe Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai compatibile zodii in cuplu: combinatii care aduc fericirea in relatia amoroasa

Cele mai compatibile zodii in cuplu. Exista zodii care se inteleg foarte bine si altele care nu pot sta impreuna indiferent cat ar incerca. Iata care sunt cele mai potrivite combinatii.

Cele mai cool campanii publicitare! FOTO

De la Coca Cola, Sprite, McDonalds sau Nike si pana la The Economist, IKEA, Ariel ori Adidas, iata produsele care au beneficiat de cele mai cool campanii publicitare! .

Cele mai bune aplicatii Android pentru vreme

In cele ce urmeaza am selectat cele mai bune aplicatii Android pentru vreme pe care le puteti descarca gratuit de pe Google Play. Cele mai bune aplicatii Android pentru vreme sunt disponibile gratuit in Google Play si le puteti downloada foarte usor in dispozitivele voastre mobile. Noi am intocmit o lista cu 6 cele mai [] Cele mai bune aplicatii Android pentru vreme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )