Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cele mai bune replici care ridiculizeaza stergerea picturii murale cu Sfantul Gheorghe

Playtech Playtech,
Cele mai bune replici care ridiculizeaza stergerea picturii murale cu Sfantul Gheorghe

Cenzura nu este mereu violenta, iar cel mai recent exemplu din Romania este stergerea picturii murale din Piata Sfantul Gheorghe din Bucuresti. Odata zidul curatat de pacat, oamenii au aratat ca pot raspunde cu cinism, umor si ironie fara sa picteze vreun zid. Acestea sunt cele mai bune imagini cu care ei au raspuns peste [] Cele mai bune replici care ridiculizeaza stergerea picturii murale cu Sfantul Gheorghe Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cele mai bune aplicatii Android pentru vreme

In cele ce urmeaza am selectat cele mai bune aplicatii Android pentru vreme pe care le puteti descarca gratuit de pe Google Play. Cele mai bune aplicatii Android pentru vreme sunt disponibile gratuit in Google Play si le puteti downloada foarte usor in dispozitivele voastre mobile. Noi am intocmit o lista cu 6 cele mai [] Cele mai bune aplicatii Android pentru vreme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune avioane de lupta ale NATO participa la un exercitiu in Cehia

Exercitiul militar Lion Effort 2015, care se desfasoara in aceste zile in Cehia, realizeaza un antrenament comun al celor mai bune avioane de lupta aflate in dotarea statelor europene membre NATO.

Expozitia lui Ghenie, printre cele mai bune de la Bienala din Venetia

Expozitia Darwins Room, realizata de pictorul Adrian Ghenie, o metafora a istoriei recente, a tensiunii dintre lumea veche, plina de misticism si mistificare, si lumea noua, a fost inclusa de presa internationala de profil in topul celor mai bune din cadrul Bienalei de la Venetia 2015.

Presa internationala despre expozitia lui Adrian Ghenie: Printre cele mai bune de la Bienala din Venetia

Expozitia Darwins Room, realizata de pictorul Adrian Ghenie, o metafora a istoriei recente, a tensiunii dintre lumea veche, plina de misticism si mistificare, si lumea noua, a fost inclusa de presa internationala de profil in topul celor mai bune din cadrul Bienalei de la Venetia 2015.

Cele mai bune filme despre Al Doilea Razboi Mondial

In aceasta saptamana, Europa si intreaga lume aniverseaza 70 de ani de la incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Considerat cel mai mare si mai ucigator conflict neintrerupt din istoria omenirii, razboiul a lasat urme fara precedent la nivel geopolitic, tehnologic si economic, dar a constituit si un bun prilej pentru cineasti de a reconstitui, de-a lungul timpului, unele dintre cele mai importante evenimente ale sale.

Investitiile imobiliare pe drumul cel bun: fondurile de investitii nelistate, cele mai bune peformante din ultimii 8 ani

Fondurile de investitii imobiliare nelistate din Europa au inregistrat in 2014 cea mai buna performanta din 2006, potrivit indexului anual INREV asociatia de profil-n. r. ), care arata ca vehiculele au inregistrat anul trecut un randament mediu de 8%.

Acord intre cele mai periculoase tari: promisiunile facute de China si Rusia

Faptul ca majoritatea celorlalte state din lume fie urasc fie se tem de Rusia si China, nu mai e o noutate. Nici faptul ca Rusia si China sunt prietene bune nu mai surprinde pe nimeni. Acum, aceasta prietenie a fost dusa la cu totul alt nivel, potrivit Wall Street Journal. China si Rusia se inteleg [] Acord intre cele mai periculoase tari: promisiunile facute de China si Rusia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai compatibile zodii in cuplu: combinatii care aduc fericirea in relatia amoroasa

Cele mai compatibile zodii in cuplu. Exista zodii care se inteleg foarte bine si altele care nu pot sta impreuna indiferent cat ar incerca. Iata care sunt cele mai potrivite combinatii.

Cele mai cool campanii publicitare! FOTO

De la Coca Cola, Sprite, McDonalds sau Nike si pana la The Economist, IKEA, Ariel ori Adidas, iata produsele care au beneficiat de cele mai cool campanii publicitare! .

Cele mai subtiri telefoane: Cand fiecare milimetru conteaza

Am stabilit deja ca oamenii au dezvoltat o afinitate pentru gadgeturile super slim. Si pe buna dreptate, pentru ca in afara de designul futurist, majoritatea exceleaza si in ceea ce priveste specificatiile. Noi am alcatuit o lista cu cele mai subtiri telefoane, pe care ar trebui sa le iei in calcul in cazul in care [] Cele mai subtiri telefoane: Cand fiecare milimetru conteaza Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )