Libnet.ro
UNICEF

19:45

Expozitia lui Ghenie, printre cele mai bune de la Bienala din Venetia

Adevărul Adevărul,
Expozitia lui Ghenie, printre cele mai bune de la Bienala din Venetia

Expozitia Darwins Room, realizata de pictorul Adrian Ghenie, o metafora a istoriei recente, a tensiunii dintre lumea veche, plina de misticism si mistificare, si lumea noua, a fost inclusa de presa internationala de profil in topul celor mai bune din cadrul Bienalei de la Venetia 2015. continuă pe Adevărul

Presa internationala despre expozitia lui Adrian Ghenie: Printre cele mai bune de la Bienala din Venetia

Expozitia Darwins Room, realizata de pictorul Adrian Ghenie, o metafora a istoriei recente, a tensiunii dintre lumea veche, plina de misticism si mistificare, si lumea noua, a fost inclusa de presa internationala de profil in topul celor mai bune din cadrul Bienalei de la Venetia 2015.

Cele mai bune aplicatii Android pentru vreme

In cele ce urmeaza am selectat cele mai bune aplicatii Android pentru vreme pe care le puteti descarca gratuit de pe Google Play. Cele mai bune aplicatii Android pentru vreme sunt disponibile gratuit in Google Play si le puteti downloada foarte usor in dispozitivele voastre mobile. Noi am intocmit o lista cu 6 cele mai [] Cele mai bune aplicatii Android pentru vreme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune replici care ridiculizeaza stergerea picturii murale cu Sfantul Gheorghe

Cenzura nu este mereu violenta, iar cel mai recent exemplu din Romania este stergerea picturii murale din Piata Sfantul Gheorghe din Bucuresti. Odata zidul curatat de pacat, oamenii au aratat ca pot raspunde cu cinism, umor si ironie fara sa picteze vreun zid. Acestea sunt cele mai bune imagini cu care ei au raspuns peste [] Cele mai bune replici care ridiculizeaza stergerea picturii murale cu Sfantul Gheorghe Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune filme despre Al Doilea Razboi Mondial

In aceasta saptamana, Europa si intreaga lume aniverseaza 70 de ani de la incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Considerat cel mai mare si mai ucigator conflict neintrerupt din istoria omenirii, razboiul a lasat urme fara precedent la nivel geopolitic, tehnologic si economic, dar a constituit si un bun prilej pentru cineasti de a reconstitui, de-a lungul timpului, unele dintre cele mai importante evenimente ale sale.

Cele mai bune avioane de lupta ale NATO participa la un exercitiu in Cehia

Exercitiul militar Lion Effort 2015, care se desfasoara in aceste zile in Cehia, realizeaza un antrenament comun al celor mai bune avioane de lupta aflate in dotarea statelor europene membre NATO.

Investitiile imobiliare pe drumul cel bun: fondurile de investitii nelistate, cele mai bune peformante din ultimii 8 ani

Fondurile de investitii imobiliare nelistate din Europa au inregistrat in 2014 cea mai buna performanta din 2006, potrivit indexului anual INREV asociatia de profil-n. r. ), care arata ca vehiculele au inregistrat anul trecut un randament mediu de 8%.

Cele mai periculoase secte din lume: de la sex cu copii la sinucideri in masa

Printre cele mai periculoase secte din lume se numara Biserica Unificarii, Scientologii, Ku Klux Klan, Miscarea pentru Restaurarea celor Zece Porunci ale Domnului, Aum Shinrikyo, Copiii Domnului si Poarta Raiului.

Cele mai frumoase locuri din judetul Alba

Judetul Alba detine cateva locuri deosebit de apreciate de turisti, atat in natura, cat si in domeniul patrimoniului. Muntii Apuseni si Muntii Sebesului ofera destinatii spectaculoase, in timp ce recentele investitii au transformat zona istorica din Alba Iulia intr-un muzeu in aer liber. Cetati, pesteri, chei, castele sau manastiri constituie bogatia acest colt de tara, numarandu-se printre cele mai frumoase locuri din judetul Alba.

Cele mai frumoase locuri din judetul Alba: cetati, castele, pesteri si chei care iti taie rasuflarea

Judetul Alba detine cateva locuri deosebit de apreciate de turisti, atat in natura, cat si in domeniul patrimoniului. Muntii Apuseni si Muntii Sebesului ofera destinatii spectaculoase, in timp ce recentele investitii au transformat zona istorica din Alba Iulia intr-un muzeu in aer liber. Cetati, pesteri, chei, castele sau manastiri constituie bogatia acest colt de tara, numarandu-se printre cele mai frumoase locuri din judetul Alba.

Acord intre cele mai periculoase tari: promisiunile facute de China si Rusia

Faptul ca majoritatea celorlalte state din lume fie urasc fie se tem de Rusia si China, nu mai e o noutate. Nici faptul ca Rusia si China sunt prietene bune nu mai surprinde pe nimeni. Acum, aceasta prietenie a fost dusa la cu totul alt nivel, potrivit Wall Street Journal. China si Rusia se inteleg [] Acord intre cele mai periculoase tari: promisiunile facute de China si Rusia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )