Libnet.ro
UNICEF

06:00

Unde si-a petrecut Mihai Gadea Revelionul. Tinuta extravaganta purtata de fiica sa, care l-a dat de gol

Adevărul Adevărul,
Unde si-a petrecut Mihai Gadea Revelionul. Tinuta extravaganta purtata de fiica sa, care l-a dat de gol

Karina Maisha, fiica lui Mihai Gadea, a dezvaluit intr-o postare pe Instagram unde a petrecut familia sa sarbatorile de iarna. continuă pe Adevărul

Unde a petrecut Bianca Dragusanu Revelionul 2021, in timp ce Alex Bodi era cu Daria

Cum a petrecut Bianca Dragusanu de Revelion? in timpul acesta, fostul partener pasea in Noul An alaturi de amoreza la care s-a intors mereu dupa despartirile cu ea, Daria Radionova. Unde a petrecut Bianca Dragusanu de Revelion? Celebra fosta asistenta pacatoasa s-a distrat la maximum departe de meleaguri intr-o destinatie care aproape ca i-a devenit .

Unde traieste Mihai Gadea. Apartamentul din Bucuresti arata senzational, cat a putut sa plateasca

Este un realizator TV de succes, directorul postului Antena 3, are o familie minunata si o viata personala discreta. Putini sunt cei care stiu unde traieste, de fapt, Mihai Gadea. Prezentatorul de la Sinteza Zilei locuieste intr-un apartament din Bucuresti care arata senzational. Cat a putut sa plateasca pentru el?! Unde locuieste Mihai Gadea Este .

Ce a facut Mihai Gadea de Revelion 2021. Fiica lui, Karina, l-a dat de gol

Cum s-a distrat fiica lui Mihai Gadea ? Karina s-a simtit extrem de bine in noaptea dintre ani. Cum a fost surprinsa tanara in varsta de 18 ani? Aceasta si-a incantat fanii de pe Instagram cu cateva fotografii excelente facute in ulltimele zile din an. Cum a fost surprinsa fiica lui Mihai Gadea de Revelion? .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )