Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ungaria: 21 de persoane au fost ranite intr-un accident produs langa orasul Szeged

B1 B1,
Ungaria: 21 de persoane au fost ranite intr-un accident produs langa orasul Szeged

Un autocar cu numere de Bulgaria s-a rasturnat luni noapte pe autostrada M5 din Ungaria, in apropierea orasului Szeged. Potrivit MIT, citata de Agerpres, douazeci si una de persoane au fost transportate la. continuă pe B1

inca o TRAGEDIE pe DN1: Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite, in urma unui ACCIDENT rutier

Doua persoane au murit si alte doua persoane au fost ranite intr-un accident produs, duminica dupa-amiaza, pe DN 2 E 85), la intrarea in Ramnicu Sarat, dupa ce un autocar cu pasageri s-a ciocnit cu un autoturism.

TRAGEDIE pe DN2: Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite, in urma unui ACCIDENT rutier

Doua persoane au murit si alte doua persoane au fost ranite intr-un accident produs, duminica dupa-amiaza, pe DN 2 E 85), la intrarea in Ramnicu Sarat, dupa ce un autocar cu pasageri s-a ciocnit cu un autoturism.

Cel putin 18 persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas in apropierea unei baze militare din estul Afganistanului

Un atentat a fost comis duminica in estul Afganistanului de un terorist kamikaze cu o masina capcana, in apropiere de Camp Chapman, o baza militara unde sunt stationati soldati afgani si straini. Cel putin.

Liderul gruparii Stat Islamic in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan Hafiz Saeed Khan a fost ucis intr-un atac efectuat cu un avion american fara pilot in estul Afganistanului, informeaza AFP, citand.

Accident grav in Buzau: Doi morti si doi raniti dupa ce un autocar s-a ciocnit cu un autoturism pe DN 2

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite intr-un accident produs, duminica dupa-amiaza, pe DN 2 E 85), la intrarea in Ramnicu Sarat, dupa ce un autocar cu pasageri s-a ciocnit cu un autoturism, transmite Mediafax.

Tragedie pe sosea. Un bunic si nepotul sau au murit intr-un accident

Un cumplit accident a avut loc in aceasta dupa-amiaza in apropiere de Ramnicu Sarat. Un copil de noua ani si bunicul lui au murit dupa ce soferul unui autobuz nu a acordat prioritate cand a virat sa intre.

Afganistan. 26 de persoane au fost ucise intr-un atac cu masina capcana

Cel putin 26 de persoane au fost ucise dupa ce o masina capcana a fost detonata in apropiere de un punct de control din Khost, estul Afganistanului. Explozia a fost atat de puternica incat tot orasul Khost.

Prim-procuror si intreaga lui familie, ucisi intr-un accident pe o autostrada din Slovenia

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad si intreaga sa familie au murit intr-un accident de circulatie produs in Slovenia. Flavius Corneliu Chis se afla in vacanta, impreuna cu familia si.

Magistratii aradeni sunt in doliu: Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, Flavius Corneliu Chis si intreaga familie au murit intr-un accident de masina

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, Flavius Corneliu Chis, sotia, fiul lor, dar si socrii acestora, au murit intr-un accident de masina, in Slovenia, informeaza B1 TV. Acestia se indrept.

Spania: O persoana a murit si alte sase au fost ranite dupa ce un balon s-a prabusit in timpul manevrelor de aterizare

O persoana a murit si alte sase au fost ranite duminica in Spania dupa ce un balon s-a prabusit in timpul manevrelor de aterizare, au anuntat echipele de interventie, citate de AFP. Cauzele accidentului nu.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )