Libnet.ro
UNICEF

12:00

Afganistan. 26 de persoane au fost ucise intr-un atac cu masina capcana

Antena3 Antena3,
Afganistan. 26 de persoane au fost ucise intr-un atac cu masina capcana

Cel putin 26 de persoane au fost ucise dupa ce o masina capcana a fost detonata in apropiere de un punct de control din Khost, estul Afganistanului. Explozia a fost atat de puternica incat tot orasul Khost. continuă pe Antena3

Liderul gruparii Stat Islamic in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan Hafiz Saeed Khan a fost ucis intr-un atac efectuat cu un avion american fara pilot in estul Afganistanului, informeaza AFP, citand.

Liderul filialei Statul Islamic in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan Hafiz Saeed Khan a fost ucis intr-un atac efectuat cu un avion american fara pilot in estul Afganistanului, au anuntat sambata autoritatile afgane si doi combatanti SI prezenti in timpul atacului, relateaza AFP.

Cel putin 18 persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas in apropierea unei baze militare din estul Afganistanului

Un atentat a fost comis duminica in estul Afganistanului de un terorist kamikaze cu o masina capcana, in apropiere de Camp Chapman, o baza militara unde sunt stationati soldati afgani si straini. Cel putin.

Seful gruparii Stat Islamic in Afganistan si Pakistan, ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan, Hafiz Saeed Khan, a fost ucis intr-un atac cu un avion american fara pilot, produs in estul Afganistanului. Anuntul a fost facut sa.

Liderul Stat Islamic in Afganistan si Pakistan, ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan Hafiz Saeed Khan a fost ucis intr-un atac efectuat cu un avion american fara pilot in estul Afganistanului, au anuntat sambata autoritatile afgane si doi combatanti SI prezenti in timpul atacului, relateaza AFP in pagina electronica.

Liderul filialei SI in Afganistan si Pakistan, ucis de un avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan Hafiz Saeed Khan a fost ucis intr-un atac efectuat cu un avion american fara pilot in estul Afganistanului, au anuntat sambata autoritatile afgane si doi combatanti SI prezenti in.

Cel putin 35 de persoane au fost ucise in mai multe de atentate din Bagdad comise intr-o singura zi

O serie de atentate sinucigase si cu masini-capcana ce au vizat cartierele siite din Bagdad s-au soldat cu moartea a cel putin 35 de persoane, acesta fiind unul dintre cele mai grave bilanturi din ultima perioada.

Ungaria: 21 de persoane au fost ranite intr-un accident produs langa orasul Szeged

Un autocar cu numere de Bulgaria s-a rasturnat luni noapte pe autostrada M5 din Ungaria, in apropierea orasului Szeged. Potrivit MIT, citata de Agerpres, douazeci si una de persoane au fost transportate la.

UEFA: Peste 11 milioane de bilete au fost solicitate intr-o luna pentru turneul final al Euro-2016

UEFA a anuntat, pe site-ul oficial, ca intr-un interval de o luna s-au inregistrat pe portalul pentru bilete la turneul final al Campionatului European din 2016 solicitari pentru 11. 142 de tichete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )