Libnet.ro
UNICEF

14:30

Liderul filialei SI in Afganistan si Pakistan, ucis de un avion american fara pilot

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liderul filialei SI in Afganistan si Pakistan, ucis de un avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan Hafiz Saeed Khan a fost ucis intr-un atac efectuat cu un avion american fara pilot in estul Afganistanului, au anuntat sambata autoritatile afgane si doi combatanti SI prezenti in. continuă pe Wall-Street Ro

Liderul Stat Islamic in Afganistan si Pakistan, ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan Hafiz Saeed Khan a fost ucis intr-un atac efectuat cu un avion american fara pilot in estul Afganistanului, au anuntat sambata autoritatile afgane si doi combatanti SI prezenti in timpul atacului, relateaza AFP in pagina electronica.

Liderul gruparii Stat Islamic in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan Hafiz Saeed Khan a fost ucis intr-un atac efectuat cu un avion american fara pilot in estul Afganistanului, informeaza AFP, citand.

Seful gruparii Stat Islamic in Afganistan si Pakistan, ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan, Hafiz Saeed Khan, a fost ucis intr-un atac cu un avion american fara pilot, produs in estul Afganistanului. Anuntul a fost facut sa.

Liderul filialei Statul Islamic in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan Hafiz Saeed Khan a fost ucis intr-un atac efectuat cu un avion american fara pilot in estul Afganistanului, au anuntat sambata autoritatile afgane si doi combatanti SI prezenti in timpul atacului, relateaza AFP.

Liderul gruparii Statul Islamic din Afganistan si Pakistan, ucis intr-un tir al unei drone

Liderul gruparii Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un tir al unei drone americane in estul Afganistanului, au anuntat autoritatile afgane, relateaza AFP si Reuters.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )