Libnet.ro
UNICEF

14:00

Liderul Stat Islamic in Afganistan si Pakistan, ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderul Stat Islamic in Afganistan si Pakistan, ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan Hafiz Saeed Khan a fost ucis intr-un atac efectuat cu un avion american fara pilot in estul Afganistanului, au anuntat sambata autoritatile afgane si doi combatanti SI prezenti in timpul atacului, relateaza AFP in pagina electronica. continuă pe Ziarul Bursa

Seful gruparii Stat Islamic in Afganistan si Pakistan, ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan, Hafiz Saeed Khan, a fost ucis intr-un atac cu un avion american fara pilot, produs in estul Afganistanului. Anuntul a fost facut sa.

Liderul gruparii Statul Islamic din Afganistan si Pakistan, ucis intr-un tir al unei drone

Liderul gruparii Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un tir al unei drone americane in estul Afganistanului, au anuntat autoritatile afgane, relateaza AFP si Reuters.

Liderul filialei Statul Islamic in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan Hafiz Saeed Khan a fost ucis intr-un atac efectuat cu un avion american fara pilot in estul Afganistanului, au anuntat sambata autoritatile afgane si doi combatanti SI prezenti in timpul atacului, relateaza AFP.

Liderul filialei SI in Afganistan si Pakistan, ucis de un avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan Hafiz Saeed Khan a fost ucis intr-un atac efectuat cu un avion american fara pilot in estul Afganistanului, au anuntat sambata autoritatile afgane si doi combatanti SI prezenti in.

Liderul gruparii Stat Islamic in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan Hafiz Saeed Khan a fost ucis intr-un atac efectuat cu un avion american fara pilot in estul Afganistanului, informeaza AFP, citand.

Doi lideri regionali ai grupului Stat Islamic, ucisi in Afganistan intr-un raid aerian american

Doi lideri islamisti pakistanezi care se afiliasera retelei teroriste Stat Islamic au murit intr-un raid aerian american efectuat in estul Afganistanului, informeaza site-ul cotidianului The New York.

ZECI de comploturi TERORISTE ale gruparii Stat Islamic, DEJUCATE de FBI

Directorul FBI, James Comey, a declarat joi ca Biroul Federal de Investigatii a dejucat mai multe comploturi teroriste ale gruparii Stat Islamic de Ziua Independentei, care vizau sa ucida oameni in Statele.

FBI a dejucat mai multe comploturi teroriste ale gruparii Stat Islamic, de Ziua Independentei

Directorul FBI, James Comey, a declarat joi ca Biroul Federal de Investigatii a dejucat mai multe comploturi teroriste ale gruparii Stat Islamic de Ziua Independentei, care vizau sa ucida oameni in Statele Unite, relateaza CNN, citat de Mediafax.

Un oficial israelian acuza: Turcia cumpara petrol de la grupul Stat Islamic desi este membra NATO

Reteaua terorista Stat Islamic, activa in Irak, Siria si Libia, poate fi invinsa destul de rapid printr-o colaborare stransa a membrilor comunitatii internationale, apreciaza ministrul israelian al.

Gruparea Stat Islamic foloseste programe criptate pentru a bloca accesul autoritatilor, afirma FBI

Gruparile teroriste precum Stat Islamic folosesc programe criptate pentru a impiedica autoritatile sa aiba acces la discutiile lor cu noii recruti, ceea ce reprezinta un obstacol major in depistarea teroristilor, a declarat miercuri in fata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )