Libnet.ro
UNICEF

16:00

FBI a dejucat mai multe comploturi teroriste ale gruparii Stat Islamic, de Ziua Independentei

Adevărul Adevărul,
FBI a dejucat mai multe comploturi teroriste ale gruparii Stat Islamic, de Ziua Independentei

Directorul FBI, James Comey, a declarat joi ca Biroul Federal de Investigatii a dejucat mai multe comploturi teroriste ale gruparii Stat Islamic de Ziua Independentei, care vizau sa ucida oameni in Statele Unite, relateaza CNN, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Mai multe comploturi teroriste ale organizatiei Statul Islamic de Ziua Independentei, dejucate de FBI

Biroul Federal de Investigatii FBI) a dejucat mai multe comploturi teroriste ale gruparii Stat Islamic de Ziua Independentei, care vizau sa ucida oameni in Statele Unite, a anuntat joi directorul FBI, James.

ZECI de comploturi TERORISTE ale gruparii Stat Islamic, DEJUCATE de FBI

Directorul FBI, James Comey, a declarat joi ca Biroul Federal de Investigatii a dejucat mai multe comploturi teroriste ale gruparii Stat Islamic de Ziua Independentei, care vizau sa ucida oameni in Statele.

Clientii bancilor din mai multe tari, inclusiv din Romania, tintele virusului Dyre care fura datele de autentificare la serviciile de e-banking

Clientii institutiilor bancare din mai multe tari, inclusiv din Romania, sunt tinta unui val de mesaje ce contin virusul Dyre, capabil sa fure datele de autentificare ale serviciilor de e-banking. Potrivit.

ANOFM: Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Mehedinti

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova, Dolj si Arges, cele mai putine in Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Mehedinti

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova, Dolj si Arges, iar cele mai putine in Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de.

ANOFM: Exista 21 181 de locuri de munca vacante in Romania. Cele mai multe posturi libere sunt in Bucuresti, iar cele mai putine in Mehedinti

21 181 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, informeaza ANOFM. Cele mai multe posturi libere sunt in Bucuresti 2 832), Cluj 2 712), Arad 1507), Prahova 929), Dolj 913) Arges 841) si Iasi.

Ponta, dupa ce Iohannis a spus ca au discutat de mai multe ori in ultimele luni despre salariile demnitarilor: Ultima discutie a mea cu Dl Iohannis a fost in ziua de 5 iunie cand mi-a cerut sa demisionez

Premierul Victor Ponta a facut vineri o precizare, pe Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a transmis, pe aceeasi retea de socializare, ca in ultimele luni a discutat de mai multe ori cu seful.

ATAC armat in Germania, cu mai multe victime

Mai multe persoane au fost ucise intr-un atac armat, vineri, in apropiere de orasul Ansbach sud), anunta politia germana.

Mai multe persoane, ucise intr-un atac armat in sudul Germaniei

Mai multe persoane au fost ucise, vineri, intr-un atac armat, in apropiere de orasul Ansbach sud), anunta politia germana, transmite DPA in pagina electronica.

Cod galben de vijelii si vant puternic in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de descarcari electrice si grindina de mici dimensiuni, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )