Libnet.ro
UNICEF

16:30

ZECI de comploturi TERORISTE ale gruparii Stat Islamic, DEJUCATE de FBI

Antena3 Antena3,
ZECI de comploturi TERORISTE ale gruparii Stat Islamic, DEJUCATE de FBI

Directorul FBI, James Comey, a declarat joi ca Biroul Federal de Investigatii a dejucat mai multe comploturi teroriste ale gruparii Stat Islamic de Ziua Independentei, care vizau sa ucida oameni in Statele. continuă pe Antena3

FBI a dejucat mai multe comploturi teroriste ale gruparii Stat Islamic, de Ziua Independentei

Directorul FBI, James Comey, a declarat joi ca Biroul Federal de Investigatii a dejucat mai multe comploturi teroriste ale gruparii Stat Islamic de Ziua Independentei, care vizau sa ucida oameni in Statele Unite, relateaza CNN, citat de Mediafax.

Mai multe comploturi teroriste ale organizatiei Statul Islamic de Ziua Independentei, dejucate de FBI

Biroul Federal de Investigatii FBI) a dejucat mai multe comploturi teroriste ale gruparii Stat Islamic de Ziua Independentei, care vizau sa ucida oameni in Statele Unite, a anuntat joi directorul FBI, James.

Afganistan: Lider al militantilor loiali organizatiei Stat Islamic, ucis intr-un atac aerian

Numarul doi al militantilor afgani loiali gruparii Stat Islamic a fost ucis in urma unui atac aerian, a anuntat marti un purtator de cuvant al Directiei Nationale de Securitate din Afganistan, rinformeaza.

Doi lideri regionali ai grupului Stat Islamic, ucisi in Afganistan intr-un raid aerian american

Doi lideri islamisti pakistanezi care se afiliasera retelei teroriste Stat Islamic au murit intr-un raid aerian american efectuat in estul Afganistanului, informeaza site-ul cotidianului The New York.

Gruparea Stat Islamic foloseste programe criptate pentru a bloca accesul autoritatilor, afirma FBI

Gruparile teroriste precum Stat Islamic folosesc programe criptate pentru a impiedica autoritatile sa aiba acces la discutiile lor cu noii recruti, ceea ce reprezinta un obstacol major in depistarea teroristilor, a declarat miercuri in fata.

Un oficial israelian acuza: Turcia cumpara petrol de la grupul Stat Islamic desi este membra NATO

Reteaua terorista Stat Islamic, activa in Irak, Siria si Libia, poate fi invinsa destul de rapid printr-o colaborare stransa a membrilor comunitatii internationale, apreciaza ministrul israelian al.

Stat Islamic a lansat o ofensiva contra kurzilor din nordul Siriei

Membrii organizatiei jihandiste Stat Islamic au atacat localitatea Ain Issa din norul Siriei, intr-o ofensiva contra pozitiilor ocupate de kurzi, relateaza Reuters in pagina electronica. Combatantii.

Organizatia extremista Stat Islamic a lansat o ofensiva contra pozitiilor ocupate de kurzi in Siria

Jihadistii din cadrul organizatiei extremiste sunnite Stat Islamic SI) au lansat luni o ofensiva in nordul Siriei, in cursul careia au atacat localitatea Ain Issa, cucerita acum doua saptamani de catre YPG Unitatile de Protectie a Poporului Kurd), relateaza agentia Reuters, citata de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )