Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cod galben de vijelii si vant puternic in mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vijelii si vant puternic in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de descarcari electrice si grindina de mici dimensiuni, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

Padurea Plesesti, de langa Ramnicu Sarat, locul in care isi dau intalnire motociclisti din mai multe judete

Padurea Plesesti, situata la aproximativ sase kilometri de municipiul Ramnicu Sarat, se va umple in acest weekend de motociclisti. Zeci de pasionati ai motoarelor din Buzau dar si judetele vecine sunt asteptati sa petreaca de astazi, pana duminica, intr-o maniera proprie.

Perchezitii de AMPLOARE in mai multe judete. Prejudiciul este estimat la 24 de MILIOANE de euro

Procurorii DIICOT efectueaza joi 16 perchezitii in judetul Calarasi, precum si intr-o comuna din judetul Vaslui, in cadrul unei actiuni de destructurare a unei grupari specializate in fraude cu credite.

CNADNR vrea sa repare mai multe drumuri nationale cu 8,6 milioane euro

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) a scos la licitatie patru contracte pentru lucrari de intretinere periodica pe timp de vara 2015-2016 a drumurilor nationale din mai multe judete, potrivit unor anunturi publicate pe SEAP.

Cod galben de ploi si vijelii in noua judete, in dupa-amiaza zieli de joi

Meteorologii au emis mai multe avertizari nowcasting cod galben de ploi si vijelii, valabile joi dupa-amiaza in judetele Mures, Arges, Dambovita, Prahova, Brasov, Neamt, Iasi, Bacau si Vrancea. Astfel,.

Cod GALBEN de ploi si vijelii in trei judete. Care sunt atentionarile meteorologilor

Meteorologii au emis, vineri, doua avertizari de cod galben de ploi si vizeli, valabil intre orele 9. 00 si 10. 30, in judetele Braila, Teleorman si Giurgiu. in perioada mentionata se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina, intensificari de scurta durata ale vantului .

Cod galben de canicula in 19 judete; furtuni in sudul, estul si centrul tarii

Nouasprezece judete sunt, joi, sub avertizare cod galben de canicula, in aceste zone temperaturile vor ajunge dupa-amiaza la 35-37 de grade si disconfortul termic va fi accentuat, iar in sud, est si centru sunt prognozate ploi torentiale, vijelii,.

Cod galben de canicula in 19 judete. Furtuni in sudul, estul si centrul tarii

Nouasprezece judete sunt, joi, sub avertizare cod galben de canicula. in aceste zone temperaturile vor ajunge dupa-amiaza la 35-37 de grade si disconfortul termic va fi accentuat, iar in sud, est si centru sunt prognozate ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si caderi de grindina.

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina

in aceasta dimineata, judetul Dambovita a primit o avertizare de vreme rea pentru sudul, estul si centrul regiunii. Se vor semnala averse ce vor depasi 20-25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, intensificari de scurta durata ale vantului.

Cod rosu de canicula pentru Arad si Bihor. 18 judete se afla sub Cod portocaliu, iar restul tarii sub Cod galben

Judetele Arad si Bihor se afla, miercuri, sub Cod rosu de canicula, in timp ce 18 judete se afla sub Cod portocaliu de canicula. Pentru restul tarii, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis Cod galben de canicula.

Cod galben de furtuna in trei judete din tara

Meteorologii au emis cod galben de furtuna in vestul, centrul si nord-estul judetului Braila, Teleorman si Giurgiu. in localitatile Visani, Mircea Voda, Gradistea, Ianca, Movila Miresii, Traian, Tudor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )