Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cod GALBEN de ploi si vijelii in trei judete. Care sunt atentionarile meteorologilor

România Liberă România Liberă,
Cod GALBEN de ploi si vijelii in trei judete. Care sunt atentionarile meteorologilor

Meteorologii au emis, vineri, doua avertizari de cod galben de ploi si vizeli, valabil intre orele 9. 00 si 10. 30, in judetele Braila, Teleorman si Giurgiu. in perioada mentionata se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina, intensificari de scurta durata ale vantului . continuă pe România Liberă

Cod galben de ploi si vijelii in noua judete, in dupa-amiaza zieli de joi

Meteorologii au emis mai multe avertizari nowcasting cod galben de ploi si vijelii, valabile joi dupa-amiaza in judetele Mures, Arges, Dambovita, Prahova, Brasov, Neamt, Iasi, Bacau si Vrancea. Astfel,.

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina

in aceasta dimineata, judetul Dambovita a primit o avertizare de vreme rea pentru sudul, estul si centrul regiunii. Se vor semnala averse ce vor depasi 20-25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, intensificari de scurta durata ale vantului.

Perchezitii la evazionistii din Bucuresti si alte trei judete. Care este prejudiciul din dosar

Politisti efectueaza, joi, 12 perchezitii, in Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Teleorman, la domiciliile mai multor persoane banuite de evaziune fiscala in domeniul constructiilor si la sediile firmelor administrate de catre acestea. Prejudiciul in acest dosar ajunge la 1 milion de lei.

Cod galben de vijelii si vant puternic in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de descarcari electrice si grindina de mici dimensiuni, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de canicula in 19 judete; furtuni in sudul, estul si centrul tarii

Nouasprezece judete sunt, joi, sub avertizare cod galben de canicula, in aceste zone temperaturile vor ajunge dupa-amiaza la 35-37 de grade si disconfortul termic va fi accentuat, iar in sud, est si centru sunt prognozate ploi torentiale, vijelii,.

Cod galben de canicula in 19 judete. Furtuni in sudul, estul si centrul tarii

Nouasprezece judete sunt, joi, sub avertizare cod galben de canicula. in aceste zone temperaturile vor ajunge dupa-amiaza la 35-37 de grade si disconfortul termic va fi accentuat, iar in sud, est si centru sunt prognozate ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si caderi de grindina.

Cod galben de furtuna in trei judete din tara

Meteorologii au emis cod galben de furtuna in vestul, centrul si nord-estul judetului Braila, Teleorman si Giurgiu. in localitatile Visani, Mircea Voda, Gradistea, Ianca, Movila Miresii, Traian, Tudor.

Cod galben de furtuni, vineri dimineata, in judetele Buzau, Prahova, Dambovita si Arges

Meteorologii au emis vineri dimineata o avertizare cod galben de furtuni pentru patru judete. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, vizate de avertizare sunt judetele Buzau, Prahova, Dambovita si.

Cod galben de furtuni, vineri dimineata, in judetele Buzau, Prahova, Dambovita si Arges (VIDEO)

Meteorologii au emis vineri dimineata o avertizare cod galben de furtuni pentru patru judete. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, vizate de avertizare sunt judetele Buzau, Prahova, Dambovita si.

Perchezitii la firme de salubrizare din trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala: Prejudiciul este estimat la 23 de milioane de euro

Perchezitii la firmele care se ocupau de intretinerea spatiilor verzi din Ilfov, Suceava si Valcea. Mascatii au descins la 18 adrese din cele trei judete pentru a stange probe de la suspectii banuiti de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )