Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ungaria va achizitiona din SUA un sistem de aparare antiaeriana in valoare de 1 miliard de dolari and

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ungaria va achizitiona din SUA un sistem de aparare antiaeriana in valoare de 1 miliard de dolari and

Ungaria va cumpara din Statele Unite componente ale sistemului de aparare antiaeriana Advanced Medium-Range Air-to-Air Missiles AMRAAM), conform unei declaratii de intentie semnate miercuri la Budapesta de ministrul ungar al apararii Tibor Benko si ambasadorul SUA in Ungaria, David Cornstein, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ungaria va achizitiona din SUA un sistem de aparare antiaeriana in valoare de 1 miliard de dolari

Ungaria va cumpara din Statele Unite componente ale sistemului de aparare antiaeriana Advanced Medium-Range Air-to-Air Missiles AMRAAM), conform unei declaratii de intentie semnate miercuri la Budapesta de ministrul ungar al apararii Tibor Benko si ambasadorul SUA in Ungaria, David Cornstein, informeaza agentia ungara MTI si Ambasada SUA la Budapesta, citate de Agerpres.

Joe Biden a ales-o pe Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte daca va castiga alegerile din SUA

Democratul Joe Biden a ales-o pe senatoarea Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte daca va castiga alegerile din SUA. Kamala Harris ar putea deveni prima femeie de culoare si prima femeie vicepresedinte a SUA.

BURSELE LUMII Bursele europene, impulsionate de evolutia pietei muncii din SUA

Bursele din Europa au crescut usor vineri, investitorii salutand datele peste asteptari privind piata muncii din SUA. Rata somalui din Statele Unite a fost, conform cifrelor oficiale, de 10,2% in iulie, fata de 11,1% in iunie. Analistii asteptau un somaj de 10,5%.

Simona Halep, luata la ochi de presa din SUA. Ce au scris jurnalistii americani despre sportiva noastra

Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul WTA, in competitia de categorie International de la Praga. Romanca este favorita numarul unu si o va infrunta pe Polona Hercog in runda inaugurala. De asemenea, Simo a decis sa joace si in proba de dublu. Va face pereche cu o fosta campioana de Grand Slam, Barbora Strycova.

Donald Trump amana summitul G7 pana dupa alegerile prezidentiale din SUA

Summitul G7, care ar fi urmat sa aiba loc la Camp David in iunie, a fost din nou amanat pe fondul ingrijorarilor cu privire la pandemia de coronavirus, a anuntat presedintele SUA, Donald Trump, conform Digi24.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )