Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ungaria si-a sigilat granita cu Serbia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ungaria si-a sigilat granita cu Serbia

Ungaria a sigilat granita cu Serbia, astfel, imigrantii nu mai pot traversa frontiera dintre cele doua tari decat prin punctele oficiale de trecere, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Noi masuri luate de Ungaria impotriva imigrantilor ilegali: a sigilat granita cu Serbia

Dupa ce si-a inasprit legislatia impotriva imigratiei ilegale, Ungaria a sigilat granita cu Serbia in noaptea de luni spre marti, astfel ca imigrantii nu mai pot traversa frontiera dintre cele doua tari decat prin punctele oficiale de trecere.

Ungaria si-a sigilat granita cu Serbia. Trecerea ilegala a frontierei, pedepsita cu inchisoarea

Ungaria, care si-a inasprit legislatia impotriva imigratiei ilegale, a sigilat granita cu Serbia in noaptea de luni spre marti, astfel ca imigrantii nu mai pot traversa frontiera dintre cele doua tari.

Ungaria si-a sigilat granita cu Serbia si a inasprit legislatia contra imigratiei ilegale. Traversarea ilegala a frontierei se pedepseste cu 3 ani de inchisoare

Ungaria a insprit legislatia impotriva imigrantiei ilegale si a sigilat granita cu Serbia, astfel ca imigrantii nu vor mai putea traversa frontiera dintre cele doua state decat prin punctele oficiale de.

CRIZA REFUGIATILOR. Ungaria a SIGILAT granita cu Serbia

Ungaria a sigilat granita cu Serbia in noaptea de luni spre marti, astfel ca imigrantii nu mai pot traversa frontiera dintre cele doua tari decat prin punctele oficiale de trecere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )