Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ungureanu: Privatizarea CFR Marfa, pe lista registrului de esecuri ale guvernarii Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ungureanu: Privatizarea CFR Marfa, pe lista registrului de esecuri ale guvernarii Ponta

Senatorul Mihai-Razvan Ungureanu considera ca privatizarea companiilor de stat si plata arieratelor reprezinta doua dintre conditiile sine qua non pentru relansarea economica, dar ca, in cazul ambelor, am fost din nou martorii unui spectacol uluitor, care se reduce la acelasi cinic algoritm al intereselor si intelegerilor subterane partinice2, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Doar doua zile pentru un nou start in privatizarea CFR Marfa. Ponta este moderat optimist, Fenechiu spera in respectarea termenului

Premierul Victor Ponta s-a declarat moderat optimist cu privire la reluarea procedurii de privatizare a CFR Marfa, proces care a esuat dupa ce niciunul dintre cei trei ofertanti nu s-au precalificat, in timp ce ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, considera ca termenul final al privatizarii, de 20 iunie, va fi respectat.

Greva la Cluj: compania care vrea sa cumpere CFR Marfa nu a platit salariile din aprilie

Circa 200 de angajati ai companiei Remarul 16 februarie al carui principal actionar SC Transferoviar Grup este una dintre cele trei companii care au depus oferte pentru cumpararea CFR Marfa au intrat, luni dimineata, in greva spontana, din cauza ca nu si-au primit salariile din aprilie. Dupa o ora si jumatate greva incetat, iar in jurul orei 11. 00 oamenii au primit salariile restante.

Wall Street Journal: Europa de Est, de vanzare: de la studiouri de film in Polonia la CFR Marfa si Posta in Romania

Tot mai multi investitori vad Europa Centrala si de Est drept o regiune plina de oportunitati, alternativa la pietele emergente traditionale precum Brazilia sau Asia, tarile din zona oferind spre privatizare active diverse, de la studiouri de film in Polonia la CFR Marfa si Posta in Romania, scrie Wall Street Journal, citat de Mediafax.

Wall Street Journal: Europa de Est, de vanzare de la studiouri de film in Polonia la CFR Marfa si Posta in Romania

Tot mai multi investitori vad Europa Centrala si de Est drept o regiune plina de oportunitati, alternativa la pietele emergente traditionale precum Brazilia sau Asia, tarile din zona oferind spre privatizare active diverse, de la studiouri de film in Polonia la CFR Marfa si Posta in Romania, scrie publicatia americana Wall Street Journal, citata de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )