Libnet.ro
UNICEF

13:00

UniCredit majoreaza din nou capitalul subsidiarei din Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UniCredit majoreaza din nou capitalul subsidiarei din Ucraina

UniCredit SpA, cea mai mare institutie de credit din Italia, va majora pentru a doua oara in acest an capitalul subsidiarei sale din Ucraina, in conditiile in care sectorul bancar din aceasta tara este afectat de probleme economice. continuă pe Ziarul Bursa

ASF a amanat, din nou, regulamentul pentru titluri de interes

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a amanat, din nou, votul asupra regulamentului pentru titluri de interes, prin intermediul carora Fondul Proprietatea viza listarea la Bursa din Londra.

Vestimentatia Primei Doamne, Carmen Iohannis, a atras din nou toate privirile la primirea oficiala a presedintelui turc, Recep Erdogan

Vestimentatia Primei Doamne, Carmen Iohannis, a atras din nou toate privirile, de data aceasta ce ceremonia de primire a presedintelui turc, Recep Erdogan. Printre o multime de tinute sobre, majoritatea negre, Carmen.

Cablul energetic Romania -Turcia, din nou in faza de studiu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca in prezent se face un nou studiu de fezabilitate legat de cablul energetic Romania-Turcia si ca l-a rugat pe presedintele Recep Erdogan sa mai astepte un pic pana se vor trage concluzii pentru a se gasi cele mai bune solutii in acest sens.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )