Libnet.ro
UNICEF

17:30

Unionistul George Simion nu mai este persona non-grata in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Unionistul George Simion nu mai este persona non-grata in Republica Moldova

Curtea de Apel din Chisinau a considerat ca nu exista motive pentru ca liderul unionist George Simion sa fie declarat persona non-grata. in sprijinul presedintelui Actiunii 2012, 200 de intelectuali au inaintat autoritatilor Republicii Moldova scrisori deschise prin care si-au exprimat dezaprobarea fata de masura interdictiei si au solicitat anularea masurii abuzive. continuă pe Adevărul

Interdictia activistului roman George Simion a fost ridicata: ,,in aceste cinci luni mi s-a incalcat un drept fundamental, cel de libera circulatie. Nu am putut merge de acasa

In contextul sedintei comune de Guverne Romania Republica Moldova, care va avea loc marti, interdictia activistului roman George Simion, expulzat din Republica Moldova, a fost ridicata. George Simion,.

Interdictia de a intra in Republica Moldova aplicata romanului George Simion, ridicata de un tribunal din Chisinau

Interdictiile impuse de autoritatile de la Chisinau cetateanului roman George Simion, liderul platformei unioniste 'Actiunea 2012', expulzat la 13 mai din Republica Moldova si declarat persoana indezirabila pe teritoriul acestui stat timp de cinci ani, au fost ridicate, a anuntat organizatia intr-un comunicat citat de Agerpres.

R. Moldova: Autoritatile AU RIDICAT interdictia impusa lui George Simion, liderul Platformei Unioniste

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a solicitat, la doua zile dupa aceea, la Bratislava, in cadrul unei discutii cu omologul sau din Republica Moldova, Natalia Gherman, solutionarea situatiei expulzarii cetateanului roman George Simion.

Traian Basescu despre Victor Ponta: Nu mai este propriul lui stapan

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, ca Victor Ponta nu mai este propriul lui stapan pentru ca este blocat in interesele PSD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2088 seconds )